Ben jij geboren als changemaker?

Crafting realities with frequencies. Bio-resonatie en gemeenschap om vrijheid te creëren. Maak het besluit om all in te gaan, je dromen waar te maken in alignement met je hartewensen!

Vrijheid, vreugde en gezonde financiën

Hoi mijn naam is Brechje. Liefdevol ben ik opgevoed. Toch heeft mijn opvoeding en conditionering een negatieve relatie met overvloed, innerlijke en uiterlijke rijkdom en met een gemakkelijk leven. Opgebouwd uit patronen vanuit opvoeding en gewoon doorgegeven van generatie op generatie. 

 

Ik leefde vanuit een schaarstebewustzijn, en ondanks al mijn inspanningen en vele poging lukt het niet mijn ideale leven te creëren.

Waarom? Ik legde de focus bewust en veel onbewust op wat niet goed ging, waardoor ik dat bleef aantrekken. Sinds ik met de Healy ben begonnen trek ik aan wat ik WEL wil.

 

Doe jij dat ook? Je focussen op wat niet goed gaat?

 

Je creëert je leven met je gedachten, onbewuste en bewuste gedachten, gevoelens en de daaruit vloeiende acties. Daarom is het zo belangrijk om om goed naar jezelf te kijken of te laten kijken bij blinde vlekken. Voordat je het weet trek je dingen die je niet wil.

 

Ik nodig je uit je aan te sluiten bij mijn team en je droomleven gaan stap voor stap gaan creëren. Mijn belangrijkste waarden zijn: vrijheid om te gaan en staan waar ik wil en met wie ik wil, werken vanuit vreugde en liefde en me financieel vrij voelen.

En wat zijn jouw belangrijkste waarden?

Wat mij drijft?

Ik wil de wereld een stukje mooier maken en de Healy helpt daarbij. Het is mijn wens dat ieder teamlid vanuit haar/zijn innerlijke bron groeit en stap voor stap zijn/haar ideale leven creeert met gemak en plezier. Daarom ontvang je coaching en leer jij gaande weg jouw persoonlijke reis ook andere te coachen op hun reis in jouw eigen team.
We groeien samen in eigenwaarde en waardering naar anderen.
Voel dat jij ertoe doet. High vibes!

 

 

Mijn Verhaal:

Voor de Healy worstelde ik met negatieve gedachten, gevoelens van somberheid en vermoeidheid. Ik maakte kennis met de Healy door mijn coach en mentor en binnen een paar weken na het gebruik van het bioresonantie apparaatje voelde ik me kalm, totaal emotioneel in balans en energieker dan ik me in jaren had gevoeld. Ik ben hierdoor enthousiast over het delen van de Healy met anderen. 

Ik nodig je van hart aan je aan te sluiten bij deze uniek kans en met mij samen te werken!

 

Doe je mee? Samen ondernemen is zoveel leuker dan alleen 🙂

Knopje voor koffie...