Body Mind Spirit Sessies

3-daagse frequentie analyse en sessie!

Stap 1: Op calendly boek je een dag – en tijdstip dat je uitkomt voor de analyse en optimalisatie

Boek een aura lezing en tijdstip 

Boek een  body – mind consult en tijdstip

Stap 2:  Stuur een email naar brechje@blosssom.nl met de volgende gegevens:

  • Je voornaam
  • Recente Selfie
  • Je geboorte datum en plaats
  • De plaats waar je nu bent
  • Eventueel je vraag/klacht

Stap 3: Ik stuur je de factuur van €75,00 excl btw

Stap 3: Zorg ervoor dat je in een rustige, comfortabele ruimte kunt gaan liggen of zitten om de helende frequenties te ontvangen op de dag van de sessie  (30 min).

 

Hoe werkt optimalisatie?

Stap 1:   Je ontvangt een een 3-daagse sessie van 12  minuten per sessie.

Stap 2 :  Je ontvangt  bij jouw optimalisatie passende sound meditatie (relaxend muziekje)                    via what’sapp

Stap 3 : Je krijgt een bericht (via what’sapp) als de Optimalisatie wordt gestart

Stap 4:   Tijdens de optimalisatie zet je je muziekje op en ontspant je.

Stap 7:  Binnen 24 uur na de optimalisatie bespreken we per email/chat het effect en eventueel vervolg

 

Tip: Healy World adviseert 3 optimalisaties van 6 minuten om het zelfhelend vermogen aan te zetten. (Afhankelijk van jouw vraag of klacht kan dit meer zijn, daarom kies ik voor 12 minuten)

 

Ken je eigen lichaam!

Ziekte start altijd energetisch. De Healy ondersteund je gezond te blijven!

Frequenties voor welbevinden en balans.

Healy is de nieuwste uitvinding in de zorg. Het is een draagbaar holistisch wellness apparaat dat wordt gebruikt om het energetische veld van het lichaam in balans te brengen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Het heeft zowel medische als niet-medische toepassingen die geïndividualiseerde frequenties gebruiken om de geest en het lichaam in balans te brengen en stress te verlichten.

De Healy werkt op de volgende gebieden: Zorg, Balans, Zijn, Energie, Ontspanning, Loslaten, Pijn/Psyche, Leren, Fitness, Beroep, Slaap, Mentaal Evenwicht, Bio-energetische balans, meridianen, chakra’s, Schoonheid, Huid en Beschermingsprogramma’s.

Waar gebruik je Healy voor?

Het is van onschatbare waarde in ieder gezin en kan gebruikt worden voor preventie en onderhoud van de gezondheid. Het helpt je met het detoxen- en ontstressen van je lichaam, en je immuunsysteem versterken. Dat laatste is zeker in deze tijden super belangrijk. Je zal merken dat je energielevel stabiel is. Je meet heel simpel waar je uit balans bent en dat geef je jezelf. Hoe gaaf!

Hoe dat in zijn werk gaat leg ik je graag in een persoonlijk gesprek uit na consult. Neem contact met mij op als je de Healy wil bestellen, zodat ik je persoonlijk kan begeleiden.

Ben je nu al overtuigd en wil ook een Healy Buddy? Ik snap het helemaal. Om je te helpen heb ik onderstaande video gemaakt. Je registreert jezelf eerst als klant of member HIER en daarna koop je de gewenste Healy versie en dan is jouw buddy onderweg naar jou.

Ik verheug me erop je te begeleiden in het gebruik ervan 🙂

Jouw Healy buddy bestellen >> https://eu.healy.shop/?partnername=7105-4794-5503