Voor wie is Creatrix®?

Voor moeders die klaar zijn met uit hun slof schieten!

Ik help moeders die uit hun slof schieten maar dat niet meer willen doen.

Hoe zou het voelen als je geen last meer hebt van opbouwende woede in jezelf waardoor je een kort lontje hebt, continue stress ervaart, constante twijfel over jezelf en de of je wel een goede moeder bent, onzekerheid, bang om te falen, bang voor de toekomst waardoor je vast houdt aan zekerheden die jou niet meer gelukkig maken.

Hoe zou het voelen als jij je geduldig voelt van binnen. Dat je weer echt plezier maakt met je kids zonder in je hoofd te zitten tegelijkertijd. Dat je werk doet dat je vervuld van binnen.

Dat je voelt dat je weer in de bloei van je leven staat! Alsof je weer 25 lentes jong bent!

Ik ben er speciaal voor jou als jij aangesproken voelt in deze vrouw:

Je voelt je gevangen. Je houdt alle ballen net in de lucht maar het voelt alsof je bijna kopje onder gaat. Je maakt je veel zorgen over het welzijn van je kids maar je kan ook niet echt genieten van ze. Het is je eigenlijk allemaal teveel en je verlangt naar rust. Je hebt alles gegeven. Je voelt weinig energie voor leuke dingen terwijl je weet dat dit heel goed voor je zou zijn. Je hebt er gewoon de energie niet voor. aar je verlangt hier wel intens naar! Misschien wil je al een tijdje ander werk omdat je huidige baan je geen vervulling meer geeft. Je voelt de daadkracht niet om er iets aan te doen en bovendien weet je nu wat je hebt. Je relatie verloopt stroef en je bent bang dat het mis gaat tussen jullie.
Kortom je neemt genoegen met het leven dat je nu leidt. Met de vermoeidheid, de rollercoaster aan emoties, het gepieker, getwijfel, faalangst en de sleur? Omdat de hypotheek nu eenmaal betaald moet worden, je mag ook niet klagen van jezelf want je hebt het toch goed, het wel aan jou zal liggen?

Ben je aan het hopen dat het ooit beter zal worden, en zit je alleen maar in je hoofd en verwaarloos je je gevoel? Wordt er van alle kanten aan je getrokken? Geen tijd voor jezelf. Mis je zingeving, flow, rust, geluk?

Dan is het Blosssom_Jouw Verhaal Programma ook voor jou de oplossing. Het is dé manier om voorgoed afscheid te nemen van de problemen die je geluk in de weg zitten. Ik ken vrouwen en weet als geen ander en weet het vrouwenbrein en gevoelsleven te ontrafelen en doorzie jou issues snel en pijnloos. We pakken alle issues vanaf de wortel aan, waardoor je binnen lekker snel weer vrolijk rondhuppelt!

Creatrix is voor alle vrouwen die voelen dat er meer is!

Misschien herken jij jezelf in deze vrouw? Ze is prikkelbaar, heeft last van onverklaarbare woede,  ze voelt zich gespannen, onmachtig, alles is teveel en ze voelt zich erg eenzaam. Door de negatieve emotionele en mentale blokkades zit je gevangen in overleven-modus en je geef jezelf de schuld van alles.

Bij vrouwen heet dit ook wel ‘ Tend and Befriend’ genoemd. Kan het zijn dat het voelt alsof er een laagje ijs om je hart zit, dat maar niet wil smelten. Je doet je stinkende best om de zwaarte van zich af te schudden maar tot nu helpt niets echt. Je hebt een sterk verlangen naar weer vrolijk en gelukkig en de weg terugvinden naar een blij en vrij hart dat overstroomt van zelfliefde.

Ook voor jou is het Opbloei Programma de oplossing. Verheug je op afscheid nemen van de problemen die je nu ervaart die zo’n uitputtingsslag zijn voor jou. Ik ken de vrouwelijke psyche en weet als geen ander dat vrouwenbrein en gevoelsleven te ontrafelen en doorzie jou issues snel en pijnloos. We pakken alle issues vanaf de wortel aan en het proces is leuk. Jij kunt binnen 6 weken weer vrolijk rondhuppelen. Beloofd!

Ik ben er voor jou. Blosssom is ook ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in onbewust trauma. Dat zijn de gebeurtenissen waar je in het nu last van hebt maar jij zelf legt deze link niet meer.

Ik ken vrouwen en weet als geen ander het vrouwenbrein en gevoelsleven te ontrafelen en doorzie jou issues snel en pijnloos. We pakken alle issues vanaf de wortel aan, waardoor je effectief, zonder herbeleving en blijvend van jouw trauma triggers afkomt. Het maakt niet uit of je al 25 jaar met jou trauma rondloop of dat je deze sinds kort hevig ervaart, je kunt je triggers voorgoed kwijtraken

Mail Brechje

Hoe zou het voelen?

…als je geen last meer hebt van opgekropte boosheid die jou totaal opslokt van binnen waardoor je even uit het veld geslagen wordt en je de dag iedere dag wel, door komt maar niet ECHT beleeft. Dat je bevrijd bent van al jouw pijnlijke emoties en de connectie en verbinding met je omgeving ervaart.

Als je (weer) helemaal opbloeit en je zorgeloos en blij voelt? Hoe zou dat voelen? Voor jou, maar zeker ook voor je partner, je kinderen, je vriendinnen, vrienden. Als jouw leven weer in bloei staat!

Jij hebt misschien al meerder coach-trajecten achter de rug. Je leest veel boeken. Misschien ben je een yoga – vrouw en mediteer je. Alles om er vanaf te komen  En ja je merkt dat het helpt. Een beetje.  Toch is niet over. Met periodes wordt het wordt zelfs erger. Dit is een uitputtingsslag voor jou. 

Het ligt niet aan jou

Alle methodes waar ik mee bekend ben werken aan 1 bepaalde stukje van jou. Waardoor het wel helpt maar er niet voor zorgt dat je trauma of andere emotionele blokkades weg zijn.

– Therapie: kan traag en pijnlijk zijn. Lost bij 4 van de 5 vrouwen de emotionele en mentale blokkades niet op bij de kern.

– Coaching: focust zich op je bewustzijn. Lost bij 4 van de 5 vrouwen de emotionele en mentale blokkades niet op bij de kern.

Tijdens therapie/coaching werk je aan je mindset en je gevoel. Hoewel je hier ver mee komt gaat dit jou issues niet oplossen in de kern, want zodra je stopt met jezelf te analyseren, positief denken of iemand zegt/doet iets dat een herinnering triggered bij jou. Hoppa, daar zijn is het weer, de angst, de onzekerheid, de twijfel, de woede. En je zit weer in overlevingsstand. Dit proces overkomt jou en hier ben jij je niet bewust van. Want dit proces gebeurt razendsnel en onbewust. Een vrouw heeft een proces nodig dat al hele vrouw zijn begrijpt en meeneemt in het proces. 

a

Een uur

We starten met de Inzicht sessie van 1 uur. Jij vertelt mij jouw verhaal. Ik vertel jou wat jouw triggers zijn en hoe jij hier afscheid van kunt nemen. Met deze inzichten werken we verder.

Via Zoom

Alle sessie verlopen via Zoom. Dat is fijn, want zo kan jij lekker thuis blijven. Als je het prettiger vindt om LIVE sessies te doen dat kan ook in mijn Coach-ruimte in Amsterdam. Beide is even effectief.

a

Dan sessies van 2 uur

Sessies duren gemiddeld 2 uur. Je krijgt het aantal sessies dat nodig is om alles wat jou belemmert om jouw leven in bloei te zetten aan te pakken en op te lossen en alles wat we aanpakken is weg en komt niet meer terug.

a

100% commitment

Ik verwacht van jou 100% commitment en die krijg je van mij ook! Alleen bij een 100% commitment van jou krijg je garantie op het resultaat. Ik ben er 100% voor jou om je transformatie te begeleiden.

Ben jij er klaar voor om de koers positief te wijzigen?

Ja, ik wil dit!