Hoe werkt Creatrix®?

Creatrix® heeft DE 5 elementen voor blijvend resultaat

Creatrix® heeft ALLE elementen in zich om ervoor te zorgen dat jij niet meer uit je slof schiet tegen je geliefde, je jouw controle drang los kunt laten, er is niets mis met jou, zodat jij weer die leuke geduldige moeder en partner kunt zijn die je zo graag wil zijn en een waanzinnig leuk eigen leven!

 

  1. Re- lease  – Het loslaten van emotionele blokkades en overtuigingen welke jouw ervaring van puur levensgeluk en bloei in de weg staan
  2. Re- learn   – Ontvang unieke levenslessen van jouw vrouwelijke onbewuste en de tools om verder te kunnen
  3. Re-Code   – Verwijdert de negatieve patronen die je hebt geërfd vanuit je familiepatronen.
  4. Re-Frame – Je complete denk – en gevoelswereld opnieuw ervaren
  5. Re-Create –  Zonder ballast je leven creëren zoals jij dat wenst

Kom opbloeien en boek ook een  BlossSom Creatrix® doorbraak traject:

Hoe werkt Creatrix®?

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Woman International. Het is een effectieve en geavanceerde visualisatiemethodiek die ratio, gevoel én intuïtie met elkaar verbindt. Vastzittende emoties worden voorgoed getransformeerd in het onderbewustzijn. Het is dus belangrijk dat – wil een methodiek snel, diepgaand én duurzaam werken voor een vrouw – de aanpak hoofd, hart, én onderbuik met elkaar verbindt zodat je zelf met jouw eigen integrale oplossingen kan komen.

Verder is het belangrijk dat je niet alleen bezig bent met symptoombestrijding, maar dat je naar de kern gaat waar het probleem ooit ontstond. Veelal is dit niet in je eigen leven want emoties en overtuigingen heb je veelal overerfd gekregen van je voorouders, van generatie, op generatie, op generatie (epigenetica). Daarnaast is het belangrijk dat je niet opnieuw allerlei trauma’s, nare gebeurtenissen en vervelende situaties hoeft te herbeleven daar dit enkel trauma’s nog verder verankert in je systeem. Creatrix® help vrouwen snel, diepgaand en met resultaatgarantie van hun blokkades af.

In het dagelijkse leven ga je merken dat je anders gaat denken, voelen en doen. Door de totale aanpak ondergaat een vrouw een diepe transformatie. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Je kunt alles aanpakken wat je levens geluk belemmert

Ook PTSS behoort met Creatrix® tot het verleden.

Speciaal voor vrouwen

We weten al langer dan vandaag dat vrouwen anders zijn dan mannen. Vrouwen hebben hormonen, mentaal en emotioneel reageren we anders. Raar toch dat de meeste methodes ontwikkelt zijn door en voor mannen. Precies om deze reden vallen vrouwen terug na het volgen van coaching, therapie en het lezen van zelfhulp-hulpboeken. Een methode is goed voor een vrouw als deze hoofd, hart en onderbuik met elkaar verbind door de kern van het probleem op te lossen. Dit doet Creatrix®!

We gaan samen het traject aan en we stoppen pas als de issues waar jij mee rondloopt, geen probleem meer voor je zijn en daar geef ik garantie op!
Een traject duurt gemiddeld 3 tot 5 sessies

Stel je even voor. Maar echt!!

Ben jij er klaar voor om de koers positief te wijzigen?

Ja, ik wil dit!