Innerknowing reading( i-ching)

Leven vanuit creatief potentieel

Wat ik wil voor jou is dat je leeft vanuit je creatief potentieel. Daarvoor is het nodig dat je de schuwkanten van jezelf transformeert naar jouw geschenk.

Voor iedereen is dit anders. Want jij bent uniek.

 

Een I-CHING reading is een genekey profiel van je dna imprint en bedoeld om je te helpen meer inzicht in jezelf te krijgen in wat er speelt op dit moment bij jou dat maakt dat jij doet wat je doet, zegt wat je zegt en bent wie je bent. De vibraties helpen je bij het maken van de transitie van schaduwkant naar wat jou geschenk is.

Hoe cliché het ook klinkt: ” Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”

Hoe werkt een Healy Resonance i-ching Reading met de Healy?

I-ching Analyse 

Je ontvangt na de analyse 5 keywoorden vanuit de i-ching relevant in jouw leven op dit moment en 1 rapport met daarin:

  • I-ching rapport. Dit geeft aan welke thema’s geoptimaliseerd kunnen worden op het vlak van: schaduw • geschenk • purpose

 

I-ching optimalisatie

De scan & healing zijn €50,00 de 1e keer, om je te laten ervaren hoe i-ching Healy analyse werkt en antwoorden krijgt die je zoekt en om je te helpen overwegen of je zelf een Healy wilt hebben, zodat je dit lekker zelf kunt doen in de comfort van je eigen huis. Je staat er nooit alleen voor. Ik help je bij alles!

 

Innerknowing( i-ching) en sessie!

Elimineer de kracht van conditionering en leef vanuit wie jij bent!

Stap 1: Op Calendly boek je een dag – en tijdstip dat je uitkomt voor de analyse en optimalisatie

Stap 2:  Stuur een appje naar mij met de volgende gegevens:

  • Je voornaam
  • Recente Selfie
  • Je geboorte datum en plaats
  • De plaats waar je nu bent
  • Wat je bezig houdt

Stap 3: Zorg ervoor dat je in een rustige, comfortabele ruimte kunt gaan liggen of zitten om de helende frequenties te ontvangen op de dag van de sessie  (2).

 

Hoe werkt optimalisatie?

Stap 1:   Je ontvangt een sessie van  3 x 2m 49s ( 600z)  per sessie.

Stap 2 :  Je ontvangt  bij jouw optimalisatie passende sound meditatie (relaxend muziekje)                    via what’sapp

Stap 3 : Je krijgt een bericht (via what’sapp) als de Optimalisatie wordt gestart

Stap 4:   Tijdens de optimalisatie zet je je muziekje op en ontspant je.

Stap 7:  Binnen 24 uur na de optimalisatie bespreken we per chat het effect en eventueel vervolg

Stap 8: Heb je behoefte aan nog een behandeling dan zijn de kosten €125,00

 

Volgens Bruce Lipton, PhD, is negentig procent van ziekte onze levensstijl en onze emotionele toestand.

Ziekte start altijd energetisch. De Healy ondersteund je gezond te blijven!

Frequenties voor welbevinden en balans.

Healy is de nieuwste uitvinding in de zorg. Het is een draagbaar holistisch wellness apparaat dat wordt gebruikt om het energetische veld van het lichaam in balans te brengen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Het heeft zowel medische als niet-medische toepassingen die geïndividualiseerde frequenties gebruiken om de geest en het lichaam in balans te brengen en stress te verlichten.

De Healy werkt op de volgende gebieden: Zorg, Balans, Zijn, Energie, Ontspanning, Loslaten, Pijn/Psyche, Leren, Fitness, Beroep, Slaap, Mentaal Evenwicht, Bio-energetische balans, meridianen, chakra’s, Schoonheid, Huid en Beschermingsprogramma’s.

Waar gebruik je Healy voor?

Het is van onschatbare waarde in ieder gezin en kan gebruikt worden voor preventie en onderhoud van de gezondheid. Het helpt je met het detoxen- en ontstressen van je lichaam, en je immuunsysteem versterken. Dat laatste is zeker in deze tijden super belangrijk. Je zal merken dat je energielevel stabiel is. Je meet heel simpel waar je uit balans bent en dat geef je jezelf. Hoe gaaf!

Hoe dat in zijn werk gaat leg ik je graag in een persoonlijk gesprek uit na consult. Neem contact met mij op als je de Healy wil bestellen, zodat ik je persoonlijk kan begeleiden.

Ben je nu al overtuigd en wil ook een Healy Buddy? Ik snap het helemaal. Om je te helpen heb ik onderstaande video gemaakt. Je registreert jezelf eerst als klant of member HIER en daarna koop je de gewenste Healy versie en dan is jouw buddy onderweg naar jou.

Ik verheug me erop je te begeleiden in het gebruik ervan 🙂

Na aanmelden als klant of member even je mail checken en account activeren. Simpel 🙂