Let’s lift each other up 〰️💃

Moeiteloos groeien

De energie die HEALY ons brengt en de bijzondere dingen die gebeuren hebben ervoor gezorgd dat we dit vanuit onze harten zijn gaan delen met anderen.
Om dit verder te versterken en nog veel meer vrouwen te bereiken zijn we van start gegaan met wekelijkse, 45 minuten, ontmoetingen die een diepte en hoogte kennen waarin we individueel naar een nieuw level getild worden.

Parel momenten

Gedurende 8 weken is er een zoomcall van 45 minuten, dit zijn parel momenten voor jezelf en je Healy business. We connecten met het veld waarin we allen verbonden zijn, we delen onze wensen en bekrachtigen deze via meditatie/visualisaties en dit alles op een lichte manier. Aan het eind voel je je opgefrist, helder, lichter en fijn. De individuele wensen die we in de sessie bekrachtigen gaan op magical manieren tot realisatie komen.

Aandachtspuntjes

1. Als je al een Healy bezit zorg dan dat je voor de start van de zoom zowel mobiel als healy paraat en opgeladen hebt en zet het COHERENCE programma aan.
2. Kom op tijd, het is jouw parel moment.
3. Noteer voordat deze ronde start wat jij tijdens deze 8 weken wilt gaan manifesteren, moneyfesteren, realiseren, ervaren, aantrekken, etc etc.

Aanmelden via: brechje@blosssom.nl

Je gewenste leven activeren!

Elke week gaan we namelijk je gewenste leven activeren en de eerstvolgende keer starten we met de vraag wat er is gebeurd. Handig dus ook om na de zoom even te noteren wat je ervaringen en je wensen zijn die je in flow hebt gezet.
De calls worden geleid door JOIA*
*Wens je iets meer te weten te komen over haar werk; flowopener.nl joiastoutjesdijk.nl