Emotionele gezondheid
Emotionele gezondheid

Emotionele gezondheid

Emotionele energieblokkades oplossen is oude pijn loslaten. En die hebbe we allemaal. Healy is, alsof je altijd een persoonlijke life – coach op zak hebt. Hoe lux is dat šŸ™‚
De coaching module gaat uitzoeken waar de issues zijn die ervoor zorgen dat je vast zit in je hoofd. Waardoor je maar moeilijk je emoties onder controle hebt.
Het gaat op zoek naar de dingen waar je mee worstelt. Of het nu een onbewust of bewust programma is.
Ik leer je intenties vanuit je hart te creƫren en te voelen, zodat jij je leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

Zet je gezondheid op 1
Zet je gezondheid op 1
Fysieke gezondheid

Fysieke energieblokkades oplossen is je immunsysteem versterken. Ik ben verbaasd over de nauwkeurigheid van de analyse die de Healy keer op keer laat zien. Iedere keer stelt de Healy accuraat vast waar ik, mijn gezinsleden of klanten mee worstelen. Of het nu een hormoonkwestie, darmkwestie of emotionele stress, of andere problemen. Het klopt altijd!
Wil een sessie ervaren? Dat mag de 1e keer altijd gratis. Stuur me even een email en dan spreken we een datum en tijd af.

Werken waar jij wil, als je wilt...

Werken waar jij wil, als je wilt...

Werken waar je wil ...

Healy staat je toe om online te werken, vanaf waar je maar wilt in de wereld en met wie je wilt. Heb je familie, vrienden en/of kennissen in Mexico, Spanje, Italie, Marokko, Turkije. De wereld ligt aan je voeten. Onze community is verbonden vanuit de wens de wereld mooier te maken. Dit is ook de wens van Healy! Met liefde vanuit hart en ziel de mensen om je heen dienen.

Vanuit compassie en liefde creeƫen we met hart en ziel ons eigen geluk, ons eigen fortuin en weet je dat mijn geluk jouw geluk is, mijn fortuin jouw fortuin is en dit is coherence .

Samen kunnen we zoveel meer en samen is leuker dan alleen!

Een legacy bouwen ...

Een legacy bouwen ...

Een legacy bouwen ...

Mijn geluk is jouw geluk. Mijn overvloed is jouw overvloed. We zijn allemaal verbonden met elkaar. En nu hebben we de kans om in coherence het allermooiste leven mogelijk te bouwen zoals jij dat wil. Vraag de frequencies te manifesteren voor jou en door jou. Je kunt dit dagelijks doen.

Hoe? Door jezelf te durven zijn, door spiegels te benoemen, door je waarheid te spreken, door vol zelfvertrouwen te zijn en te leven. De Healy en Maghealy zijn onze kleine manifesteer helpers waarmee we onze energie hoog houden. Door ze gebruiken verhoog je jouw energie op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Door in verbinding met mensen die in jouw veld verschijnen de Healy en MagHealy aan te bevelen en zo een community te bouwen met alleen maar leuke mensen,Ā  helpen we de frequentie van de planeet met 1 persoon, 1 healy tegelijk te verhogen. Zo dienen we de mensenheid en onderweg creeren we een continue inkomenstroom.

 

Mentale gezondheid

Mentale gezondheid

Mentale gezondheid

Mentale energielokkades oplossen is stress aanpakken bij de bron. Van chronische stress wordt je letterlijk ziek. Heel lang kan je lichaam weerstand bieden. Er komt een tijd en dan ontstaat er blokkades doordat de energie niet meer stroomt. Healy kun je verweven met wat je al doet , coaching, zingen, yoga en is een connectie met je vrouwelijke en mannelijke energie. In onze community hebben een yoga docent, coach, scuptuur maakster. Allemaal gebruiken we de frequencies om ons werk te versterken en samen creeƫen we vrijheid. Je weet pas echt wat vrijheid is als je onkosten betaald worden terwijl jij niet aan het werk bent.

Spirituele gezondheid

Spirituele gezondheid

Spirituele gezondheid

Spirituele energieblokkades oplossen is trouw blijven aan jezef. Ik help je jouw persoonlijk potentieel en professioneel succes optimaal op elkaar af te stemmen.

Je ‘ werk’ doen met hart en ziel is Ultieme vrijheid en pure bliss. Het zetten van een intentie is krachtig en dit ondersteunen met frequenties is de sleutel.

Een intentie in je hart houden is vaak het probleem voor mensen, want ze plakken er een tijd op. Als het voor die tijd niet lukt, dan voelt het als mislukken en zakt de energie weer.Ā  We verliezen mensen de moed en vertrouwen. Zo kun je vaak weer een beetje opnieuw beginnen met creeeren. Zonde van de tijd en energie. Dat kunnen we nu verhelpen. Intenties leren zetten en patronen los vibreren zijn het centrale onderdeel van de Coaching Module en de personal growth modulemn ( die haalt de spiegels in relaties naar boven. Hoe gaaf!

Het maakt stappen zetten zoveel makkelijker voor jou, je klanten en ook het bouwen van je team.

Hi, voel jij je moe en lusteloos? Heb je vitaminetekort ( ook al slik je bij), slaapissues, hormoon issues, financiƫle zorgen, stress en/of last van eeuwige emotionele blokkades, ( familie )trauma ? Ik had ze allemaal! Voor mij is de Healy mijn heilig hulpmiddel in mijn emotionele balans als moeder, mens en voor mijn gezin. Als frequentie coach zet ik het effectief in en dat kan jij ook doen in jouw praktijk als jij wil. Laat je verwonderen, lees lekker verder ...
Brechje

Harmoniseer negatieve frequenties, laat angsten los en ontplooi je volledige potentieel!

De kracht van Healy

a

Easy flow

Healy is alsof je altijd je eigen een frequentie – coach in je broekzak bij je hebt. Zet in bij hoofdpijn, detoxen, specifieke organen behandelen.

a

Loctie onafhankelijkheid

Online, werk van waar jij wilt en met wie jij wilt. Geld verdienen, dat doen we samen. Je staat er financieel nooit meer alleen voor!

a

High vibe team

Plezier, vriendschappen, en financiƫle flowww, coaching op persoonlijke groei. Samen is leuker dan alleen!

a

De wet van aantrekking

Je lichaam is een emotionele filter en de oorzaak van alle dis-ease. Voorkomen is beter dan genezen!

100%

van de huidige gebruikers raad dit aan

80%

van de gebruikers zijn van hun angsten af

100%

zegt dat het de investering waard is