Hi, voel jij je moe en lusteloos? Heb je vitaminetekort ( ook al slik je bij), slaapissues, hormoon issues, financiële zorgen, stress en/of last van eeuwige emotionele blokkades, ( familie )trauma ? Ik had ze allemaal! Voor mij is de Healy mijn heilig hulpmiddel in mijn emotionele balans als moeder, mens en voor mijn gezin. Als frequentie coach zet ik het effectief in en dat kan jij ook doen in jouw praktijk als jij wil. Laat je verwonderen, lees lekker verder ...
Brechje

Healy is flow in je leven 

Harmoniseer negatieve frequenties, laat angsten los en ontplooi je volledige potentieel!

Life Coach
Life Coach

Persoonlijk life - coach

Healy is, alsof je altijd een persoonlijke life – coach op zak hebt. Hoe lux is dat 🙂
De coaching module gaat uitzoeken waar de issues zijn die ervoor zorgen dat je vast zit in je hoofd. Waardoor je maar moeilijk je emoties onder controle hebt.
Het gaat op zoek naar de dingen waar je mee worstelt. Of het nu een onbewust of bewust programma is.
Ik leer je intenties vanuit je hart te creëren en te voelen, zodat jij je leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt.

Zet je gezondheid op 1
Zet je gezondheid op 1
Zet je gezondheid op 1

Ik ben verbaasd over de nauwkeurigheid van de analyse die de Healy keer op keer laat zien. Iedere keer stelt de Healy accuraat vast waar ik, mijn gezinsleden of klanten mee worstelen. Of het nu een hormoonkwestie of emotionele stress, of andere problemen. Het klopt altijd!
Wil een sessie ervaren? Dat mag de 1e keer altijd gratis. Stuur me even een email en dan spreken we een datum en tijd af.

Werken waar jij wil, als je wilt...

Werken waar jij wil, als je wilt...

Werken vanaf waar je wil ...

Healy staat je toe om online te werken, vanaf waar je maar wilt in de wereld en met wie je wilt. Heb je familie in Mexico, Marokko, Turkije. De wereld ligt aan je voeten. Onze community is verbonden vanuit de wens de wereld mooier te maken. Dit is ook de wens van Healy! Samen kunnen we zoveel meer dan ieder op zijn/haar eigen eiland!

Openhartige community...

Openhartige community...

Waanzinnig openhartige community ...

Healy trekt de meest mooie, openhartige community van vrouwen ( mannen ook welkom!) aan die je je maar kunt voortellen. Thuis gevoel. Zeker als moeder kan het best eenzaam zijn thuis met je kindje. Met ons ben je nooit meer alleen. Creëren met de Healy frequentie is een community van vrienden die elkaar alleen maar het beste gunnen.  Iedere dinsdag komen we samen om 19:30u en om samen en voor elkaar te creëren in het magische veld van vreugde en overvloed.

Verweven met wat je al doet

Verweven met wat je al doet

Verweven met wat je al doet

Healy kun je verweven met wat je al doet , coaching, zingen, yoga en is een connectie met je vrouwelijke en mannelijke energie.
In onze community hebben een yoga , soundhealing, coach, scuptuur maakster. Allemaal gebruiken we de frequencies om ons werk te versterken en samen creeëen we vrijheid. Je weet pas echt wat vrijheid is als je onkosten betaald worden terwijl jij niet aan het werk bent.

Teamwork

Teamwork

Teamwork is dreamwork

Healy is een extra inkomstenstroom als je ervoor kiest om deze prachtige frequenties  te delen met anderen. Dat niemand in onze community zich ooit nog zirgen hoeft te maken over geld is mijn persoonlijke missie. Heb je een zorgintensief kind? Ik help je graag met groeien, zoat jij geen zorgen hoefte te maken of je de therpie van je kind wel kunt betalen! Laten we zelf de regie pakken over onze financiën vrouw! Vrijheid is dat al je onkosten betaald worden, zonder dat jij altijd fysiek aanwezig hoeft te zijn. Samen creëren en bouwen aan een legacy voor onze geliefde is het mooist dat er is

De kracht van Healy

a

Easy flow

Healy is alsof je altijd je eigen een frequentie – coach in je broekzak bij je hebt. Zet in bij hoofdpijn, detoxen, specifieke organen behandelen.

a

Loctie onafhankelijkheid

Online, werk van waar jij wilt en met wie jij wilt. Geld verdienen, dat doen we samen. Je staat er financieel nooit meer alleen voor!

a

High vibe team

Plezier, vriendschappen, en financiële flowww, coaching op persoonlijke groei. Samen is leuker dan alleen!

a

De wet van aantrekking

Je lichaam is een emotionele filter en de oorzaak van alle dis-ease. Voorkomen is beter dan genezen!

100%

van de huidige gebruikers raad dit aan

80%

van de gebruikers zijn van hun angsten af

100%

zegt dat het de investering waard is