Samenwerken

Mijn Visie:

Mijn werk en mijn Healyteam heeft een positieve invloed op het leven van andere, draag bij aan het groter geheel door collectief de frequentie, welzijn, vreugde, rijkdom & bewustzijn van de mensen in mijn organisatie te verhogen!

Maak gebruik van 4 promoties. Onderneem snel actie!

Vrijheid, onafhankelijkheid en reislust

Hoi mijn naam is Brechje. Liefdevol ben ik opgevoed. Toch heeft mijn opvoeding en conditionering een negatieve relatie met overvloed, innerlijke en uiterlijke rijkdom en met een gemakkelijk leven. Opgebouwd uit patronen vanuit opvoeding en gewoon doorgegeven van generatie op generatie. 

 

Ik leefde vanuit een schaarstebewustzijn, en ondanks al mijn inspanningen en vele poging lukt het niet mijn ideale leven te creëren.

Waarom? Ik legde de focus bewust en veel onbewust op wat niet goed ging, waardoor ik de dingen die wel goed gingen niet zag en er dus niet vrolijk van werd.

 

Misschien ook herkenbaar voor jou?

 

Je creëert je leven. Jij bent de creator. Je creëert je leven met je gedachten, onbewuste en bewuste gedachten, gevoelens en de daaruit vloeiende acties. Daarom is het zo belangrijk om om goed naar jezelf te kijken of te laten kijken bij blinde vlekken.

 

Ik nodig je uit je aan te sluiten bij mijn team van onafhankelijke, reislustige ( als je wil), vrijheids liefhebbers.

Wat mij drijft?

Ik wil de wereld een stukje mooier maken en de Healy helpt daarbij. Het is mijn wens dat ieder teamlid vanuit haar/zijn innerlijke bron groeit en stap voor stap zijn/haar ideale leven creeert met gemak en plezier. Daarom ontvang je coaching en leer jij gaande weg jouw persoonlijke reis ook andere te coachen op hun reis in jouw eigen team.
We groeien samen in eigenwaarde en waardering naar anderen.
Voel dat jij ertoe doet. High vibes!

 

 

Mijn Verhaal:

Voor de Healy worstelde ik met negatieve gedachten, gevoelens van somberheid en vermoeidheid. Ik maakte kennis met de Healy door mijn coach en mentor en binnen een paar weken na het gebruik van het bioresonantie apparaatje voelde ik me kalm, totaal emotioneel in balans en energieker dan ik me in jaren had gevoeld. Ik ben hierdoor enthousiast over het delen van de Healy met anderen. 

Ik nodig je van hart aan je aan te sluiten bij deze uniek kans en met mij samen te werken!

 

Doe je mee? Samen ondernemen is zoveel leuker dan alleen 🙂

Knopje voor koffie...