Succesverhalen

….rennen, vliegen, frustraties, irritaties, onzekerheid en een constant gespannen gevoel….niet gezien worden, althans dat gevoel hebbende, en daarbij een gevoel van eenzaamheid….

Mijn huisarts adviseerde anti-depressiva, en ik zou er over nadenken…Per toeval liep ik enkele dagen later ‘online’ mijn oud collega/vriendin Brechje tegen het lijf die me na bij gekletst te hebben vertelde over haar Creatrix proces. Ik ben nogal nuchter en wetenschappelijk ingesteld, had dan ook best mijn bedenkingen en twijfels: het zal bij mij wel weer niet werken / ik ben het ook niet waard in mezelf te investeren / ach, het valt eigenlijk allemaal ook wel mee, gewoon niet zeuren en doorgaan…., maar toen ik mezelf geheel overprikkeld tegen de kinderen hoorde mopperen, heb ik de knoop doorgehakt…het was Creatrix of medicijnen, maar ik moest hier iets aan gaan doen. Ik heb heel bewust mezelf opengesteld voor Creatrix, out of my box….en daar geen seconde spijt van gehad. Mijn issue lijst is weg, gewoon weg, en wat een bevrijding is dat! Door bijvoorbeeld niet meer het gevoel te hebben niet gezien te worden, loop ik weer met mijn hoofd omhoog waardoor ikzelf iedereen weer kan zien en het contact aanga. Ik sta weer open, mag weer even stilstaan en tijd voor mezelf nemen, oud zeer is opgeruimd en opgefokte gevoelens verdwenen. Nuchter blijf ik hoor, want ik geloof niet zo in wonderen. Creatrix heeft me gereset, ik sta weer volledig in het groen, wat niet wil zeggen dat ik in de toekomst niets meer hoef te doen om hierin te blijven….Maar dat is niet erg. Met een frisse blik, positieve stemming en energie heb ik het gevoel nu alles weer aan te kunnen en geniet ik weer van mijn kinderen en gezin, van de kleine en grote dingen om ons heen.

Ik had mijn proces door niemand anders willen laten begeleiden dan door Brechje. Ze luistert, hoort je, ondersteunt en bevestigt. Brechje is zeer geduldig, flexibel, rustig en duidelijk. Ze staat letterlijk op elk moment in je proces voor je klaar wat zeer waardevol voor mij is geweest. Ik ben blij hier ingestapt te zijn. Het heeft bij ons niet alleen mezelf, maar mijn hele gezin geholpen. Er wordt weer gelachen, tijd genomen voor elkaar, en wat een cadeau is dat!!!