Wat kost het Blosssom Creatrix® programma?

Goed nieuws!

Er zijn vergoedingen

Op een aantal manieren kun je de kosten voor het Creatrix® traject (voor een deel) vergoed krijgen. Het is belangrijk voor jouw commitment en jouw uitkomst garantie dat je zelf ook een investering doet in jouw transformatieproces. 

Via de werkgever 

De meeste werkgevers stellen een jaarlijks individueel budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. De kosten van een training of cursus zijn meestal veel hoger dan die van een coachingstraject. Het Creatrix® coachingstraject zal door jouw werkgever zeker als veel effectiever worden ervaren, omdat het een 1-op-1 maatwerktraject betreft dat volledig toegespitst is op wat jij nodig hebt en wie jij bent. Hierdoor voel jij je weer snel lekker in je vel en dat heeft natuurlijk ook een positief effect op je werk.

Informeer daarom naar de mogelijkheden bij je werkgever, leidinggevende, personeelszaken of check de CAO. 

Ook zijn werkgevers in overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om kosten voor coaching te vergoeden als de coaching wordt ingezet bij het voorkomen van langdurig ziekteverzuim zoals het geval kan zijn bij , burn out preventie, ptss-klachten of bij een re-integratietraject. Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts of de Arbodienst en onderzoek de mogelijkheden. 

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan heb je de mogelijkheid om deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten af te trekken. Let er dan op dat het doel van het coachingstraject gericht moet zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van een baan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers eveneens aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Disclaimer
Aan deze informatie over vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar, je werkgever, je belastingadviseur of de belastingdienst.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Ik snap het helemaal als je eerst een kennismakingsgesprek met mij wil. Dat er een klik is tussen jou en mij is belangrijk voor jou transformatie. Dit is natuurlijk gratis. We kunnen dit doen via Zoom, per telefoon of een strandwandeling maken. Klik op 

Inzicht sessie

Stap 1 van het Blosssom Creatrix® programma is jouw inzicht sessie inplannen. Tijdens deze sessie vertel jij mij jouw verhaal en ik haal uit jouw verhaal getailleerd de blokkades waar je op vastloopt. Het traject is een transformatie waar we samen in gaan. Jij door 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw transformatie ik de zin van dat je eerlijk bent en mij vertelt wat er gebeurt zodat ik je echt kan helpen.

Kosten hiervoor zijn nog gratis op dit moment. Normaal zijn de kosten hiervoor €114,95 incl BTW. De inzicht sessie is los te boeken en als onderdeel van het gehele traject worden deze kosten van jouw investering afgetrokken. Ik noem het bewust investering omdat het Blosssom Creatrix programma doen een investering is in jezelf en het is essentieel dat jij voelt dat jij de investering waard bent. 

Uiteindelijk komen we uit op een lijst van issues, welke geldt als jouw uitkomst-lijst waar ik je garantie op geef. Jouw transformatietraject is klaar als deze issues op de lijst geen enkel probleem meer zijn voor je. Het is weg! Je hoeft niets te herbeleven. Dat maakt Creatrix® zo ontzettend veilig! 

Note! Ik neem ieder gesprek op voor trainingsdoeleinde

Het Blosssom Creatrix® programma en Uitkomst garantie

Stap 2 Wat ik aanbied is een maatwerktraject, welke wordt afgestemd op jouw persoonlijk verhaal. Jouw investering zal daarom specifiek zijn aan jou en je huidige verhaal, je reeks problemen, waar op hoopt wat betreft de uitkomst en je bereidheid om je volledig aan het proces te wijden. Als Creatrix® de juiste oplossing voor je is en ik denk dat ik jou de uitkomst kan leveren die je wenst, bied ik je een volledige doorbraak prijs aan om alles aan te pakken dat momenteel een probleem voor je is. Dit omvat zoveel sessies als jij nodig heeft om jouw gewenste uitkomst te bereiken. Je hebt misschien maar 2 sessies nodig of je hebt er misschien 5 nodig. De prijs is een vast bedrag voor je volledige doorbraak. Ik houd rekening met al jouw omstandigheden waar ik je jouw investeringprijs op baseer. We kunnen natuurlijk afspraken maken en eventuele betaaltermijnen afspreken. 

Je hebt misschien al veel geld uitgegeven aan zelfontwikkeling en wellicht twijfel je over deze uitgave. Weet dat dit de laatste keer is dat je geld uitgeeft om voor altijd afscheid te nemen van de issues die nu een probleem voor je zijn.

Dat betekent dat als jij besluit om te starten met het Blosssom Creatrix® programma en er voor 100% voor gaat, je van dus uitkomst garantie krijgt. Dat betekent dat we van tevoren afspreken wat jouw gewenste uitkomst is en dat we het programma pas afsluiten als deze uitkomst is behaald.

Note! Ik neem iedere sessie op voor trainingsdoeleinde

a

Een uur

We starten met de Blosssom Bloei – Inzicht sessie van 1 uur. Hierin zoeken we naar wat er werkelijk speelt. Met deze inzichten werken we verder.

Via Zoom

Alle Creatrix sessie verlopen via Zoom. Dat is fijn, want zo kan jij lekker thuis blijven. Sommige vrouwen vinden het fijn om de 1e sessie live te doen. Dit kan als je dat prettiger vindt. Mijn coach-ruimte en ikzelf wonen in Amsterdam. Voel je welkom!

a

Dan sessies van 2 uur

Sessies duren gemiddeld 2 uur. We gaan door tot alles wat jou belemmert om jouw leven in bloei te zetten zoals jij dat graag wilt aan te pakken en op te lossen.

a

100% commitment

Ik verwacht van jou 100% commitment en die krijg je van mij ook! Alleen bij een 100% commitment van jou krijg je garantie op het resultaat.

Ben jij er klaar voor om de koers positief te wijzigen?

Ja, ik wil dit!