Wellnesscoaching

Voelen, voelen , voelen

Het zijn de onbewuste en onderdrukte negatieve herinneringen en emoties, sluimerende angsten en onverwerkte trauma’s die je energie verslinden en ervoor zorgen dat jij jezelf naar beneden haalt. Vanuit onbewustzijn stemmen we af op lagere frequenties, zoals bijvoorbeeld angst, jaloezie, onzekerheid, laag zelfbeeld.
Angsten en gedachten kunnen werken als een dikke mist waardoor jij je onrustig en van tijd tot tijd en somber kunt voelen. De dikke mist is een laag dikke stof die je om je ware zelf hebt gewikkeld, als een soort mummie voel jij je verstopt in jezelf en je vindt de weg niet naar je ware zelf. Je voelt wel dat ze er is.

De oplossing voor je vragen, problemen en wat je wilt bereiken vind je in jezelf. Dit doen we door onze onderbewuste patronen te zien en ze dan op te harmonisren in jouw informatieveld. Dan is er weer ruimte om jouw ware zelf te zijn.

Binnen 6 minuten hebben we boven tafel wat jou blokkeert en zijn we op weg  om jou te verbinden met je ware zelf en het begint allemaal met zelfliefde.

Voor wie?

Er schuilt een enorme creatiekracht in jou. Alle gedachten die jij hebt worden gehoord. Jij hoeft je alleen maar af te stemmen op wat je wil en je voor te stellen dat het zo is.

Stel je relatie loopt niet, jullie hebben vaak ruzie en jullie lijken elkaar maar niet te snappen. Dit voelt zo machteloos voor jou. Jij bent enorm gekwetst in een andere relatie, dan is de kans groot dat de emotionele onverwerkte pijn uit eerdere relaties je tegenhoudt. Stap 1 is dat jij de verantwoordelijkheid neemt voor een succesvolle relatie en deze wil verbeteren. Dat doe je door je relatie met jezelf te verbeteren.

Dit traject is voor vrouwen die voelen dat ze onbewust tegengehouden worden om voluit te leven en te genieten van zichzelf,  relaties, vervullend werk. Voor haar voelt het dagelijkse bestaan als bikkelen, maar ze voelt ook ergens weten dat het anders kan. Dat het anders moet. Dat ze meer verdient. Ze wil helen en weer kunnen vertrouwen op haar emoties en haar vrouwelijke intuïtie.

Meer joy, energie en flow

Het oude loslaten en vanuit de afstemming op de innerlijke bron met je gedachten en gevoelens de wereld rondom jouw ware zelf gaan opbouwen. En dan hiernaar te handelen. Hoe meer jij je mind en hart met elkaar verbind, hoe meer deze coherent zijn, hoe gelukkiger je zult voelen en hoe sneller je uitdagingen zult overwinnen.

Dat is écht een magische waarheid die je kan leren. Je kunt ofwel een heel moeilijk leven leiden onder de controle van je mind, of een heel gecharmeerd leven vanuit je hart.

Welke spreekt jou het meeste aan?

Jouw ideale creatie

Ieder mens heeft een persoonlijke bestemming waarvoor hij de benodigde talenten en vaardigheden heeft gekregen.
Als je dat pad volgt zal alles vanzelf gaan. Ik help je graag bij het ontdekken waarvan jouw hart gaat zingen.

We makken 1 intentie , die wij samen zorgvuldig formuleren en waar we een maand mee aan de slag gaan. Wanneer je gedachten op een lijn liggen met het Universum voel jij je goed. Dan is er vreugde, passie, creativiteit, klanten. Jouw verbeelding wordt je werkelijkheid.

Moeiteloos zul jij luisteren naar jouw innerlijke stem, zodat jij weet of je het oude losmoet laten om iets nieuws te laten ontstaan.

Thema’s

Thema’s waar we aan kunnen werken:

  • Eigenwaarde; Jij bent liefde, je gaat dat voelen
  • Voorouderlijk patronen; die dragen we allemaal onbewust met ons mee
  • Vergeving; het niet doen is als zelf vergif innemen en verwachten dat de ander eraan lijdt
  • Overvloed; dit is je geboorterecht, claim het
  • Relaties ; Persoonlijke en zakelijke relaties verlopen moeiteloos
  • Carrière; Werk dat connect met je ware innerlijke natuur en innerlijke vervulling 

Praktisch

Ik werk met de werking van het informatieveld dat geest en materie verbind. Materie volgt bewustzijn.
Voordat we beginnen met de analyse in het Informatieveld, bepaal we samen het gewenste doel en formuleren we een intentie die de hele lading dekt. Op deze manier kun je snel en eenvoudig de informatiepatronen vinden voor het onderwerp dat momenteel de focus is van je gedachten, verlangens en acties en waardoor jij dus niet je doelen behaald of niet lekker in je vel zit.

Ik stuur je helende frequenties dagelijks in jouw informatie en ik ben jouw coach tijdens dit hele proces.

Innerlijk evenwicht en innerlijke tevredenheid worden jouw voedingsbodem voor succes in het leven. 

Bewust leven

Meestal leef je gewoon. Je bent je niet bewust van de relatie met het zelf. Je laveert tussen andermans verwachtingen, meningen, goedkeuring of afkeuring en afwijzing.
Je bent op buiten gericht. Op zoek naar het antwoord.
Het antwoord zit in jou. Maar dat is soms vertroebelt. 

Aan het einde van dit traject heb jij moeiteloos jou intenties gemanifesteerd.

Het coaching proces duurt een maand en bestaat uit 3 delen:

  1. Wat is het probleem?
  2. Manifestatie visualisatie.
  3. Heldere Intentie 
  4. Om de 2 weken hebben we contact

Deze 1 – op 1 sessies worden via zoom gegeven en we doen maximaal 1 intentie per maand. Wekelijks hebben we een gesprek van een uur over de stappen die je hebt gemaakt.

Kosten:
Zakelijke intentie: €808.00
Persoonlijke intentie: €808,00

Wist je dat …
Het universum je wat probeert te laten als 808 blijft zien?

Je bent op een punt in je leven dat je op dit moment geen enkel doel meer dient. Je moet het vertrouwen hebben om sommige dingen achter je te laten om te kunnen manifesteren wat de eeuwigheid voor je in petto heeft.

Ik help je graag bij 🙂

 

Zakelijk en persoonlijke intentie ( 2 maanden traject )
€1221,00

Wist je dat 1221 betekent: TIJD OM EEN VERANDERING AAN TE BRENGEN
Er komt een moment in ons leven dat er verandering moet komen. Het zien van nummer 1221 kan een teken zijn dat er verandering nodig is in je leven, en het is aan jou om het te maken.

Ik wacht geduldig op jou 🙂
Meer info en aanmelden bij: brechje@blosssom.nl

Life is meant to be full of joy, love and light!
Share your gift with the world. We need you 🙂