Van blue monday naar Happy monday!

Van blue monday naar Happy monday!

3 tips om vandaag nog leuker te maken :-)
Blue Monday. OKE time to shift! Want….  Uit een enquête onder 2000 Britse vrouwen blijkt dat we goed zijn in het systematisch tegenspreken van complimenten. De gemiddelde vrouw bekritiseert zichzelf minstens 9 keer per dag.De meeste vrouwen vinden zichzelf te dik of hebben andere negatieve gedachten over hun uiterlijk. Daarnaast duwen ze zichzelf in de put met de gedachte dat ze niet genoeg verdienen, een andere baan willen, maar wat dan en hoe moet dat met de hypotheek? Kopzorgen dus!

Ben je al down? Was je het niet dan nu wel, hahaha.  Dus stop daarmee. Wat gaan we eraan doen vandaag? 

De Tips:
1. Dans op deze Track💃
2. Doe iets leuks wat je nog nooit hebt gedaan. 
3. Maak een gerecht waar je echt je vingers bij aflikt!

Maak er een foto van tag Blosssom_Jouw Verhaal in je story! Ik ben heel erg benieuwd wat je ervan maakt! 

Veel plezier!