Een omslag in mijn leven

Op mijn 24e maakte ik een bom-aanslag op Bali mee en ik werd beroofd in Combodja, mijn neefje overleed aan kanker toen hij 11 was en mijn andere neefje werd geboren en bleek een zorgintensief kind te zijn. Door de bomaanslag ging ik ineens getraumatiseerd van Bali naar huis. De gedachte viel binnen: ” Er moet een reden zijn, dat ik dit heb overleefd.’

Wat nu…

Een tijd lang ging ik door en ja het ging. Maar het was worstelen en nooit voelde ik me écht vrij en blij. De gedachte dat ik het met een reden overleefd heb, was er af en toe,

maar ik kon er niets mee. Na mijn 1e bevalling kreeg ik een postnatale depressie. Toen ik de moed had verzameld voor een 2e kind, viel ik nog een keer ik het zwarte gat. Ik bikkelde zo goed en zo kwaad als het ging door.  Toen mijn kinderen 4 en 2 waren was ik continue overprikkelt was en kon alleen maar boosheid voelen in mij.  Ik voelde geen JOY. En god wat waren mijn kinderen schattig en mijn man zorgzaam.

Zelfzorg voor kersverse moeders en overgang met frequenties.  

Mediteren is zo super belangrijk. Naar de yoga gaan ook. Toen ik een kersverse moeder was belande ik een postnatale depressie. Mediteren is op deze momenten lastig.
Het leven is niet meer zo makkelijk planbaar met een kleintje. Daar komt bij dat je vaak te moe bent om te gaan. Hoe fijn dat je een tool in huis hebt die je emotionele en mentale welzijn kan supporten terwijl je zorgt voor je kindje. Dit is precies waarom de Healy jouw persoonlijke life supporter is als moeder is.  Je kunt programma’s draaien terwijl je wandelt met je kindje, de was opvouwt, kookt,  slaapt, vul maar aan 🙂
Denk bijvoorbeeld aan een de hormoon – , mentaal balans – of een zelfvertrouwen frequentieprogramma uit de soul-cycle serie.

De frequenties helpen jouw hormonen, mentaal – emotioneel welzijn in balans te komen terwijl je leert om voor je kindje te zorgen en ook tijdens de overgang is ze jouw beste vriendin.
Dit maakt alles uit op de dagen dat je alleen bent en het eigenlijk niet goed met je gaat gaat.

Ik snap dat dit onbekend is en daarom ongrijpbaar. Vraag me alsjeblieft om meer informatie of een ervaring, zodat je dit zelf kunt voelen!

Systemisch coachen, als het leven niet loopt, kijk dan naar je familiesysteem. 

Ik heb hulp gezocht om van mijn trauma triggers af te komen en daar ben ik gelukkig succesvol in geweest. Alleen er bleef toch iets knagen in mij.

Gevoelens van bijvoorbeeld onrust, twijfel en onzekerheid.

” Wat is er nu dan toch nog?” , dacht ik bij mezelf. ” Alles gaat goed?
Tijdens mijn opstelling, bleek dat ik verstrikt met de gevoelens van het overleden zusje van mijn moeder. Dit houdt in dat je met iets of iemand, in mijn geval, haar gevoelens verstrikt bent.
Ik leefde letterlijk met gevoelens die niet van mij waren. Ik zeg waren, want na de opstelling ervaarde ik rust. Het familie systeem gaat op zoek naar oplossingen.

Trauma's slapen niet, ook niet na de dood. Ze blijven een vruchtbare bodem zoeken om in te kunnen worden opgelost, in de kinderen of in volgende generaties. Dawson Church