Een omslag in mijn leven

Op mijn 24e maakte ik een bom-aanslag op Bali mee en ik werd beroofd in Combodja, mijn neefje overleed aan kanker toen hij 11 was en mijn andere neefje werd geboren en bleek een zorgintensief kind te zijn. Door de bomaanslag ging ik ineens getraumatiseerd van Bali naar huis. De gedachte viel binnen: ” Er moet een reden zijn, dat ik dit heb overleefd.’

Wat nu…

Een tijd lang ging ik door en ja het ging. Maar het was worstelen en nooit voelde ik me écht vrij en blij. De gedachte dat ik het met een reden overleefd heb, was er af en toe, maar ik kon er niets mee. Toen mijn kinderen 4 en 2 waren was ik continue overprikkelt was en kon alleen maar boosheid voelen in mij.  Ik voelde geen JOY. En god wat waren mijn kinderen schattig en mijn man zorgzaam.

Wie ben ik en wat kom ik hier doen?

 Dat was mijn hoofdvraag.  Wat als ik je vertel dat er zich een kans voordoet, die voelt als een antwoord op alles waar je ooit van droomde.

 

Één waarmee je:

– je lichaam en systeem in balans kunt brengen en ook dat van je gezin,
– kunt leven vanuit je natuurlijke, authentieke expressie,
– kunt creëren binnen een community van gelijkgestemde mensen van over de hele wereld,
– prioriteit kunt geven aan zelfzorg en eindelijk in staat bent je zenuwstelsel tot ontspanning kunt brengen,
– ondersteund wordt door structuren, met een simpel en een helder plan naar een passief inkomen kunt groeien,
– op zielsverlangen gebaseerde beslissingen neemt i.p.v ” kan ik dit betalen?”,
– je diepste verlangens daadwerkelijk tot leven kunt brengen,
– kunt leunen op mentorschap en support van 5 – 6 cijferige maand verdieners.
Hoe zou je leven eruit zien en belangrijker nog hoe voelt dit voor jou?

Als je lid wordt ontvang je

Mentorschap, wekelijkse trainingen en bronnen. De frequency flow is onderdeel van de frequency family community waarbij we een positieve impact op de wereld maken als missie hebben.
Dat houdt in dat we alle kennis vrijgevig met elkaar delen. Alles dat je nodig hebt om een succesvol bedrijf geleid vanuit het hart vind je in deze community.
Ontdek en benut je volledige potentieel.

Oneindigen mogelijkheden wachten op jou. 

Het succes wat je wenst vibreert op een bepaalde frequency. We gaan je leren hierop in te tunen. En de Healy, die ondersteund je erbij want die heeft een direct kanaal met het Universum

Samen naar vrijheid

Dit werk doen. Collectief heling in gang zetten en intunen op oneidinge overvloed is onderdeel van mijn levensmissie. Daarom is Blosssom er. Vrijheid is mijn 1e liefde.  Vrijheid voor mij en voor anderen creeren. Healy verhoogt je frequentie level en wijst je op wie je in essentie bent en wat je hier komt doen als je daar voor open staat.

Samen met de Frequency flow groeien we gezamenlijke naar financiële vrijheid. Dat is de diepgevoelde hartewens. Mijn motto is altijd geweest: “Samen is leuker dan alleen!”