Hi, met het magnetische veld van de MagHealy op je werk en thuis kun je meer meer bewustzijn in verbinding, creativiteit, ontspanning en vreugde creëren en nog veel meer. Lees gauw verder ...
Brechje

De kracht van magnetische velden en de wetenschap erachter!

How do frequencies work?

De kracht van McMakin
De kracht van McMakin

De kracht van McMakin

Deze toepassing is ontwikkeld door Carolyn McMakin, doctor in de chiropraxie, Amerikaanse leerkracht, onderzoeker, ontwikkelaar van frequentie-specifieke microstroom (FSM) en auteur van ‘The Resonance Effect’. Het is een geweldige toepassing, omdat deze dubbele frequenties gebruikt om zich te richten op verschillende onevenwichtigheden in het bio-energetische veld.

Gebruik de 24 programma’s om emotionele uitdagingen te overwinnen, detoxen, verbeteren van de slaap kwaliteit, herstel van weefsel na het sporten.

Classic magnetische krachtige werking
Classic magnetische krachtige werking
Classic magnetische krachtige werking

Neem de MagHealy mee naar de sportschool om je te ondersteunen tijdens je workouts, houd hem in de buurt tijdens het autorijden en gebruik hem ‘s nachts voor een meer ontspannen slaap.

 

Een greep uit de programma’s: Harmonie Cellen, Herstel, Vitaliteit, Harmonie Hoofd, Gewrichten, Moeheid, Slaap, Positieve stemming, Aarde, Druk, Het geluid van stilte.

Werk een paar uur per dag

Werk een paar uur per dag

Samen bereiken we zoveel meer ...

De MagHealy staat je toe om online te werken als je dat wenst en vanaf waar je maar wilt in de wereld en met wie je wilt. Heb je familie in Mexico, Marokko, Turkije. De wereld ligt aan je voeten. Onze community is verbonden vanuit de wens de wereld mooier te maken. Dit is ook de wens van Healy! Samen kunnen we zoveel meer.

Water, Dé levensbron

Water, Dé levensbron

Water, heeft geheugen. Zet in voor teamspirit..

Jij bestaat voor 60 n- 65% uit water.  Water heeft een geheugen, een eigenschap die wordt toegeschreven aan de unieke structuur en moleculaire eigenschappen van watermoleculen. Het kan de aangeboden frequenties (imprint) vasthouden en doorgeven. Deze kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals emoties, gedachten of omgevingscondities.

 

De MagHealy Water-module bevat 24 programma’s om je drinkwater te informeren met Quantum Analyzed Frequencies (QAF)1. Een greep uit de programma’s zijn.
Energie >> Slow starter? Die tijden zijn voorbij. Dit programma geeft je een heerlijke boost in de ochtend, 
Mentale zuiverheid >> Je gedachten zijn helder en ook fijn tijdens een motivitatie dipje op de dag,
Openen van het hart >> Dit bevordert het aangaan van sociale relaties. Fijn tijdens zakelijke gesprekken en/of coachings,
Zuiveren van negatieve info >> Geen geroddel uit onzekerheid, maar support en elkaar in het team liften naar ongekende hoogtes

 

Ruimte beïnvloeden voor meer welzijn

Ruimte beïnvloeden voor meer welzijn

Ruimte beïnvloeden voor meer welzijn

De Mag Healy ondersteund je op je werk en thuis. Een greep uit de programma’s zijn onderzoek, creativiteit, kantoor, welvaart, auto, sporten, harmonie van het gezin, spelende kinderen, eten. Voor je werk bruist het van de creativiteit, betere concentratie en thuis geeft het een ontspanne sfeer. Denk aan spanning tijdens examens ewaardoor tieners onderling ruzie zoekn en kleine drukke kinderen die rust gaan voelen. . Hoe fijn is dit!

 

Je kunt hem ook aan zetten tijdens een coaching, optreden, yogales, in je winkel en natuurlijk thuis. Daar zet ik hem vaak in ter ontspanning en om stress te verminderen en energie te zuiveren.
Deze module maakt gebruik van Quantum Analyzed Frequencies (QAF) met een pulserend magnetisch veld om de omgeving om je heen te harmoniseren.
Er zijn wel 24 programma’s1 inbegrepen die zijn ontworpen om je te ondersteunen bij het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten.

Freedom Frequency Family Community

Freedom Frequency Family Community

Freedom Frequency Family Community

In deze community zetten we bewustwording om van ik naar wij. We bouwen samen aan financiële vrijheid met en door onze community.

Wat mag je verwachten?
Je groeit met gelijkgestemde naar een hoger level van bewustzijn, gezondheid, relaties en bron van inkomsten.

De MagHealy is een extra inkomstenstroom als je ervoor kiest om dit prachtige magnetische veld te delen met anderen. De elektrische kracht van de Healy en het magnetische veld van de MagHealy zijn twee complementaire aspecten, zoals yin en yang.

Vrijheid is het gevoel dat jij alles kunt doen wat je wil doen zonder dat je nadenkt over wat het kost.
Samen creëren en bouwen we aan een legacy voor onze geliefden.

Ik hou van geld en geld houdt van mij. Geld is een prachtige tool.

Ik verheug me op al die mooie reizen, studies voor mij en mijn gezin,  het starten en ondersteunen van waanzinnig mooie projecten.

En jij waar verheug jij je op?

 

De kracht van Healy in 6 minuten…

a

Easy flow

Met de MagHealy heb je altijd een positieve invloed op je omgeving

a

Loctie onafhankelijkheid

Online, werk van waar jij wilt en met wie jij wilt. Geld verdienen, dat doen we samen. Je staat er financieel nooit meer alleen voor!

a

High vibe team

Plezier, vriendschappen, en financiële flowww, coaching op persoonlijke groei. Samen is leuker dan alleen!

a

De wet van aantrekking

Je lichaam is een emotionele filter en de oorzaak van alle dis-ease. Voorkomen is beter dan genezen!

100%

van de huidige gebruikers raad dit aan

80%

van de gebruikers zijn van hun angsten af

100%

zegt dat het de investering waard is