Hi, vind je geen ontspanning thuis en sta je altijd aan! Met het magnetische veld van de MagHealy in huis zul je meer creativiteit, een betere concentratie, meer ontspanning ervaren en nog veel meer. Lees gauw verder ...
Brechje

De kracht van magnetische velden

De kracht van interactie
De kracht van interactie

De kracht van interactie

Deze toepassing is ontwikkeld door Carolyn McMakin, doctor in de chiropraxie, Amerikaanse leerkracht, onderzoeker, ontwikkelaar van frequentie-specifieke microstroom (FSM) en auteur van ‘The Resonance Effect’. Het is een geweldige toepassing, omdat deze dubbele frequenties gebruikt om zich te richten op verschillende onevenwichtigheden in het bio-energetische veld.

Gebruik de 24 programma’s om emotionele uitdagingen te overwinnen, detoxen, verbeteren van de slaap kwaliteit, herstel van weefsel na het sporten.

Classic magnetische krachtige werking
Classic magnetische krachtige werking
Classic magnetische krachtige werking

Neem de MagHealy mee naar de sportschool om je te ondersteunen tijdens je workouts, houd hem in de buurt tijdens het autorijden en gebruik hem ‘s nachts voor een meer ontspannen slaap.

 

Een greep uit de programma’s: Harmonie Cellen, Herstel, Vitaliteit, Harmonie Hoofd, Gewrichten, Moeheid, Slaap, Positieve stemming, Aarde, Druk, Het geluid van stilte.

Werk een paar uur per dag

Werk een paar uur per dag

Werk een paar uur per dag ...

De MagHealy staat je toe om online te werken, vanaf waar je maar wilt in de wereld en met wie je wilt. Heb je familie in Mexico, Marokko, Turkije. De wereld ligt aan je voeten. Onze community is verbonden vanuit de wens de wereld mooier te maken. Dit is ook de wens van Healy! Samen kunnen we zoveel meer dan ieder op zijn/haar eigen eiland!

Water, Dé levensbron

Water, Dé levensbron

Water, de lévensbron heeft geheugen...

Jij bestaat voor 60 n- 65% uit water.  Water heeft een geheugen, een eigenschap die wordt toegeschreven aan de unieke structuur en moleculaire eigenschappen van watermoleculen. Het kan de aangeboden frequenties (imprint) vasthouden en doorgeven. Deze kunnen worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals emoties, gedachten of omgevingscondities.

 

De MagHealy Water-module bevat 24 programma’s om je drinkwater te informeren met Quantum Analyzed Frequencies (QAF)1. Een greep uit de programma’s zijn energie mentale zuiverheid, openen van het hart, watercoherentie, Zuiveren van negatieve info, bio-energetische detox

 

Ruimte beïnvloeden

Ruimte beïnvloeden

Ruimte beïnvloeden

De Mag Healy ondersteund je op je werk en thuis. Een greep uit de programma’s zijn onderzoek, creativiteit, kantoor, welvaart, auto, sporten, harmonie van het gezin, spelende kinderen, eten. Voor je werk bruist het van de creativiteit, betere concentratiee en thuis geeft het een ontspanne sfeer. Denk aan tiener ruzies en kleine drukke kindere. Hoe fijn is dit!

 

Zet hem bijvoorbeeld aan tijdens een coaching, optreden (theater en muziek, yogales, soundhealing.
Deze module maakt gebruik van Quantum Analyzed Frequencies (QAF) met een pulserend magnetisch veld om de omgeving om je heen te harmoniseren.
Er zijn wel 24 programma’s1 inbegrepen die zijn ontworpen om je je goed te laten voelen tijdens het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten.

 

 

Teamwork

Teamwork

Teamwork is dreamwork

De MagHealy is een extra inkomstenstroom als je ervoor kiest om dit prachtige magnetische veld te delen met anderen. De elektrische kracht van de Healy en het magnetische veld van de MagHealy zijn twee complementaire aspecten, zoals yin en yang.  Mijn persoonlijke missie is dat niemand in onze community zich ooit nog zorgen hoeft te maken over geld.  Laten we zelf de regie pakken over onze financiën. Vrijheid is dat al je onkosten betaald worden, zonder dat jij altijd fysiek aanwezig hoeft te zijn. Samen creëren en bouwen aan een legacy voor onze geliefde is het mooist dat er is!

De kracht van Healy in 6 minuten…

a

Easy flow

Met de MagHealy heb je altijd een positieve invloed op je omgeving

a

Loctie onafhankelijkheid

Online, werk van waar jij wilt en met wie jij wilt. Geld verdienen, dat doen we samen. Je staat er financieel nooit meer alleen voor!

a

High vibe team

Plezier, vriendschappen, en financiële flowww, coaching op persoonlijke groei. Samen is leuker dan alleen!

a

De wet van aantrekking

Je lichaam is een emotionele filter en de oorzaak van alle dis-ease. Voorkomen is beter dan genezen!

100%

van de huidige gebruikers raad dit aan

80%

van de gebruikers zijn van hun angsten af

100%

zegt dat het de investering waard is