Coaching sessies met Brechje

 1 -op 1 coaching

Ik werk onder andere met de inner – negotiation methodiek 1 – op 1.

De inner-negotiation methode gaat ervan uit dat jij als mens beschikt  over de “innerlijke kennis”  voor wat “juist” is voor jou.

Een coaching is een innerlijke reis naar de plek in jou die de antwoorden op je professionele en persoonlijke vragen bevat.
Het is een kans om de relatie met jezelf te vernieuwen. Als jij in jezelf gelooft heb je meer kans om je dromen waar te maken. Als je droom van je vraagt dat jij je zelfbeeld vergroot, dan kan je  coach je helpen het gat te dichten tussen hoe je nu over jezelf na denkt en gewenste toekomstige zelf.

Ik help je bij het vinden van deze ‘ innerlijke kennis’ 

Kosten: ¢150,00 incl btw

Sessies zijn 1,5 uur per keer

Doorbreek de cyclus van ongewenste patronen

Ter ondersteuning van het coaching proces zet ik ook een coach-app in ter ‘ verkenning’ van de onbewuste processen. Deze app baseert haar werking op het werk van Jung. Het stelt ons in staat om de schaduw in onszelf die ertoe leiden dat we controle verlies en gebrek aan coherentie ervaren, te vinden. Verdrongen emoties, familiepatronen kan deze app vinden. Dit laatste is uniek en kan van waarde zijn voor de groep tijdens training. 

Ik geloof dat emoties de kern zijn van wat ons mens maakt en het zijn onze SUPERPOWERS.

Alle verandering begint met het veranderen van je bewustzijn, want het bewustzijn dat het probleem gecreerd heeft, kan het probleem niet oplossen.

 

Het proces van het ontvouwen van onze mogelijkheden en het leven van ons grootste potentieel is het mooiste dat je een mens kunt geven als je het mij vraagt en dat wil ik graag doorgeven als trainer. 

Met de coachapp kunnen we een analyse maken en afstemming creëren binnen jou energieveld door te kiezen uit de 6 of 10 specifiek geselecteerde levensgebieden.

Onderwerpen:

  • Er zijn 6 Personal Coach Onderwerpen: eigenwaarde, emotionele balans, persoonlijke relaties, familierelaties, sociale relaties, spiritualiteit.
  • Er zijn 4 Succes Coach onderwerpen: mogelijkheden, doelen, carrière en financiën

We creëren een prachtige hartgevoelde intentie die jouw gewenste situatie beschrijft.

Fuck de roze wolk 

Fdrw podcast
De podcast voor moeders met emotionele en mentale klachten na de zwangerschap en/of daarna. Een roze wolk is helemaal niet vanzelfsprekend en daar kletsen we over in deze podcast.

Je zult ons om de 2 weken samen horen kletsen over onze eigen emotionele rollercoasters, van toen wij kersverse moeders waren. Kortom fuck de roze wolk!

Dit is een momentje voor jou voor herkenning, erkenning en dat al je gevoelens er mogen zijn, ook de stomme. Lach, huil, baal en dwaal met ons mee!

Deze podcast is te beluisteren op Spotify.

Fdrw dag, En nu jij mama!

Zwangerschap, miskraam, bevalling en dan BAM. Geen roze wolk!

Denk jij ook wel eens: FUCK de roze wolk!

Coaches en ervaringsdeskundige Ellen en Brechje geven je op deze dag rust em heling door energetische support, yoga nidra en we gaan jouw beleving van jouw wolk beschrijven en herschrijven

Wanneer: 11 nobember
Tijd:          11:11u – 17:11u
Kosten:    ¢111,00 ( incl btw)

Meld je aan lieve mama via:
fderozewolk@gmail.com

Volg ons op instagram via @fuckderozewolk

Bio-resonatie support afgepast op jouw emotionele behoefte

Australische Bush Flower vibraties;
Deze programma groep van de Australische bush flowers voorzien in de grote behoefte aan remedies die mensen helpen de problemen van de 21e eeuw aan te pakken – seksualiteit, communicatieve vaardigheden en spiritualiteit om er maar een paar te noemen.

 

Bachbloesemremedie vibratie;
Deze programma groep van de Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij de vibratie van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

 

Elixer van Alaskaans edelsteen vibratie;
Deze Elixer van Alaskaans edelsteen programma groep die de geneeskrachten bevatten van bepaalde edelstenen of mineralen. De voornaamste werking is de energievelden van de fijnstoffelijke lichamen (of aura), de chakra’s en de energie centra terug in evenwicht brengen en deze te stabiliseren.

Details
1. Kies puur programma groep die resoneert met jouw behoefte op dit moment,
2.  Stuur me een email naar brechje@blosssom.nl om een moment af te spreken op donderdag of vrijdag tussen 11:00u – 12:00,
3. Ik stuur je de factuur en vibreer de programmagroep 3 dagen achtereen voor je in jouw energieveld.

Kosten: ¢55,50 ( ¢67,15 incl btw)