Sessies met Brechje

Behoefte aan 1 -op 1 coaching

Als coach werk ik met klanten met de inner – negotiation methodiek 1 – op 1, heb ik trauma sensitieve yoga workshops gegeven ter bevordering van body en mind connectie en kan ik tijdens coach training het groepsproces begeleiden en assisteren. Binnenkort komt hier systemisch coachen bij.

De inner-negotiation methode gaat ervan uit dat jij als mens beschikt  over de “innerlijke kennis”  voor wat “juist” is voor jou.
Dat je beschikt over de middelen om te manifesteren wat je écht wil in je leven.
Dat je je leven kunt vormgeven zoals jij dat écht wil

Ik help je bij het vinden van deze ‘ innerlijke kennis’.  

Kosten: ¢150,00 incl btw

Sessies zijn 1 uur per keer

Frequency flow community. Wat wil je en waarom?

Wanneer ben je succesvol?

  • Wanneer jij jezelf durft laten zien
  • Wanneer jij je authentieke stem laat horen
  • Wanneer jij gelooft in jezelf
  • Wanneer jij blaakt van zelfvertrouwen

Groei gaat in golven, je hebt diversiteit nodig en rafelige randjes zijn nodig om weer een stap in jezelf te maken. Een eigen team bouwen. Wow, dat is een gigantische kans op zelfontwikkeling, nieuwe mensen leren kennen en circulair geld verdienen.

We doen het samen en we zijn de Partners in Shine, omdat dat ons diepste hartewens is, elkaar laten Shinen!
Dit is de meest duuuuurzaame vorm van ondernemen als je het mij vraagt. Onderdeel van je leercurve is het voeren van succesvolle coachingsgesprekken met je teamgenoten.

Heb jij altijd al een coach willen zijn en het beste uit mensen willen halen. Dit is jouw plek om coachend leiderschap te omarmen. En de Healy en de Maghealy?

Die helpen je daarbij. Want dat is wat deze waanzinnige apparaten doen. Jouw helpen de mooiste versie van jezelf te ZIJN!

Ik stuur aan op het ontwikkelen van:
– Eigenaarschap,
– Je team coachen,
– Omgaan met weerstand,
– Zelfontwikkeling,
– Resultaat,
– Succesen vieren

 

Groei begint aan het einde van je Comfortzone. 

Bel me wanneer jij dit ook leuk vindt.  Je krijgt betaald terwijl je leert aan de hand van eigen behaalde resultaten!

Ik ben benieuwd naar jou 🙂

Doorbreek de cyclus van ongewenste patronen

Ter ondersteuning van het coaching proces zet ik ook een coach-app in ter ‘ verkenning’ van de onbewuste processen. Deze app baseert haar werking op het werk van Jung. Het stelt ons in staat om de schaduw in onszelf die ertoe leiden dat we controle verlies en gebrek aan coherentie ervaren, te vinden. Verdrongen emoties, familiepatronen kan deze app vinden. Dit laatste is uniek en kan van waarde zijn voor de groep tijdens training. 

Ik geloof dat emoties de kern zijn van wat ons mens maakt en het zijn onze SUPERPOWERS.

Alle verandering begint met het veranderen van je bewustzijn, want het bewustzijn dat het probleem gecreerd heeft, kan het probleem niet oplossen.

 

Het proces van het ontvouwen van onze mogelijkheden en het leven van ons grootste potentieel is het mooiste dat je een mens kunt geven als je het mij vraagt en dat wil ik graag doorgeven als trainer. 

Met de coachapp kunnen we een analyse maken en afstemming creëren binnen jou energieveld door te kiezen uit de 6 of 10 specifiek geselecteerde levensgebieden.

Onderwerpen:

  • Er zijn 6 Personal Coach Onderwerpen: eigenwaarde, emotionele balans, persoonlijke relaties, familierelaties, sociale relaties, spiritualiteit.
  • Er zijn 4 Succes Coach onderwerpen: mogelijkheden, doelen, carrière en financiën

We creëren een prachtige hartgevoelde intentie die jouw gewenste situatie beschrijft.

Ontgrendel je volledig potentieel

Australische Bush Flower vibraties;
Deze programma groep van de Australische bush flowers voorzien in de grote behoefte aan remedies die mensen helpen de problemen van de 21e eeuw aan te pakken – seksualiteit, communicatieve vaardigheden en spiritualiteit om er maar een paar te noemen.

 

Bachbloesemremedie vibratie;
Deze programma groep van de Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij de vibratie van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.

 

Elixer van Alaskaans edelsteen vibratie;
Deze Elixer van Alaskaans edelsteen programma groep die de geneeskrachten bevatten van bepaalde edelstenen of mineralen. De voornaamste werking is de energievelden van de fijnstoffelijke lichamen (of aura), de chakra’s en de energie centra terug in evenwicht brengen en deze te stabiliseren.

Details
1. Kies puur programma groep die resoneert met jouw behoefte op dit moment,
2.  Stuur me een email naar brechje@blosssom.nl om een moment af te spreken op donderdag of vrijdag tussen 11:00u – 12:00,
3. Ik stuur je de factuur en vibreer de programmagroep 3 dagen achtereen voor je in jouw energieveld.

Kosten: ¢55,50 ( ¢67,15 incl btw)