Unravel & Rewire coaching

Voelen, voelen , voelen

Het zijn de onbewuste en onderdrukte negatieve herinneringen en emoties, sluimerende angsten en onverwerkte trauma’s die je energie verslinden. we hebben van nature een enorme energie in ons. Dit komt van een hart dat vol is van warmte en liefde.
Als je geen energie voelt stromen dan raak je uitgeput. Onbewust heb jij je energie geblokt. Je sluit je hart en je mind af en onbewust stem je af op lagere frequenties, zoals angst, jaloezie, onzekerheid, laag zelfbeeld, extreme boosheid. Als jij je hart en mind sluit van de energiestroom ga je schuilen in de donkerste plekken in jezelf. Er is geen flow. De energie is er wel, alleen jij kunt er niet bij.
Als jij fijne dingen meemaakt met iemand waarvan je houdt, stroomt de energie. Je hart is open en vol energie. De 1e keer dat je iets naars meemaakt, verandert er iets in de energie. Er is geen liefde en je hart verstijft. Deze energie center noem je chi, shakti ook wel spirit. Hoe je het ook wil noemen als de energie niet stroomt voel jij je ongelukkig.
Je hoort een stuk muziek en afhankelijk van jou herinnering aan die gebeurtenis ben je blij, verdrietig, bang of boos.  Je ruikt bepaald eten, hoe was het voor jou vroeger tijdens het avond eten. Was het fijn of was de sfeer gespannen?

De oplossing voor je vragen, problemen en wat je wilt bereiken vind je in jezelf. Dit doen we door ons bewust te worden van onze onderbewuste patronen te zien en ze dan op te harmoniseren in jouw informatieveld. Dan stroomt de energie weer.

Binnen 6 minuten hebben we boven tafel wat jou blokkeert en zijn we op weg  om jou te verbinden met je ware zelf en het begint allemaal met zelfliefde.

Voor wie?

Er schuilt een enorme creatiekracht in jou. Alle gedachten die jij hebt worden gehoord. Jij hoeft je alleen maar af te stemmen op wat je wil en je voor te stellen dat het al zo is. We halen je onbewuste triggers naar de oppervlakte en trillen deze los.

Stel je relatie loopt niet, jullie hebben vaak ruzie en jullie lijken elkaar maar niet te snappen. Dit kun je ook ervaren in relatie met je kind.  Dit voelt zo machteloos voor jou.
Kan zijn dat jij enorm gekwetst bent in een andere relatie, dan is de kans groot dat de emotionele onverwerkte pijn uit eerdere relaties je tegenhoudt om met een open hart in een volgende relatie te zijn.

Stap 1 > onbewuste triggers herprogrammeren
Stap 2 > Bewustzijn programmeren

Dit traject is voor vrouwen die voelen dat er iets is, iets waar ze geen grip op krijgen dat hen tegenhoudt om voluit te leven en te genieten van zichzelf,  relaties, vervullend werk. Voor haar voelt het dagelijkse bestaan als een struggle, maar ze voelt ook ergens weten dat het anders kan. Dat het anders moet. Dat ze meer verdient. Ze wil helen en weer kunnen vertrouwen op haar emoties en haar vrouwelijke intuïtie.

Meer enthousiasme ,joy en liefde

Het oude loslaten en vanuit de afstemming op de innerlijke bron met je gedachten en gevoelens de wereld rondom jouw ware zelf gaan opbouwen. En dan hiernaar te handelen. Hoe meer jij je mind en hart met elkaar verbind, hoe meer deze coherent zijn, hoe gelukkiger je zult voelen en hoe sneller je uitdagingen zult overwinnen.

Dat is écht een magische waarheid die je kan leren. Je kunt ofwel een heel moeilijk leven leiden onder de controle van je mind, of een heel gecharmeerd leven vanuit je hart.

Welke spreekt jou het meeste aan?

Jouw purpose leven

Ieder mens heeft een persoonlijke bestemming waarvoor hij de benodigde talenten en vaardigheden heeft gekregen.
Als je dat pad volgt zal alles vanzelf gaan. Ik help je graag bij het ontdekken waarvan jouw hart gaat zingen.

We makken 1 intentie , die wij samen zorgvuldig formuleren en waar we een maand mee aan de slag gaan. Wanneer je gedachten op een lijn liggen met het Universum voel jij je goed. Dan is er vreugde, passie, creativiteit, klanten. Jouw verbeelding wordt je werkelijkheid.

Moeiteloos zul jij luisteren naar jouw innerlijke stem, zodat jij weet of je het oude losmoet laten om iets nieuws te laten ontstaan.

Thema’s

Thema’s waar we aan kunnen werken:

  • Zelfliefde; je houdt van alles in jou
  • Voorouderlijk patronen; die dragen we allemaal onbewust met ons mee
  • Vergeving; het niet doen is als zelf vergif innemen en verwachten dat de ander eraan lijdt
  • Eigenwaarde; Jij bent liefde, je gaat dat voelen
  • Overvloed; zoveel dat je het kunt delen met anderen
  • Relaties ; Persoonlijke en zakelijke relaties verlopen moeiteloos
  • Carrière; Werk dat connect met je ware innerlijke natuur en innerlijke vervulling 

Praktisch

Materie volgt bewustzijn en zo creëren we ook jouw ideale leven.

Ik stuur je helende frequenties dagelijks in jouw informatie en ik ben jouw coach tijdens dit hele proces.

Innerlijk evenwicht en innerlijke tevredenheid worden jouw voedingsbodem voor succes in het leven. 

Bewust leven

Meestal leef je gewoon. Je bent je niet bewust van de relatie met het zelf. Je laveert tussen andermans verwachtingen, meningen, goedkeuring of afkeuring en afwijzing.
Je bent op buiten gericht. Op zoek naar het antwoord.
Het antwoord zit in jou.

Ieder thema duurt twee weken.

  1. Waar sta je nu?
  2. Waar wil je heen?

Oplossen wat jou nu nog tegenhoudt!

Kosten

Ik werk in trajecten van twee weken waarbij we iedere 2 weken een thema afronden.
Iedere traject kost:

€222,00 

Ik wacht geduldig op jou 🙂
Meer info en aanmelden bij: brechje@blosssom.nl

Letting go of all the hardship!