Vanuit gevoel co-creëren

Crafting realities with frequencies. Bio-resonatie en gemeenschap om vrijheid te creëren. Maak het besluit om all in te gaan, je dromen waar te maken in alignement met je hartewensen!

Tijd om te voelen

Hoi mijn naam is Brechje. 

Healy ambassadeur/coach
Ik leer vrouwen in hun genius te stappen en financiele ontspanning te creeren los van het huidige systeem.
De frequenties in de Healy helpen om laagjes angst af te pellen zodat je voluit gaat leven leven met een hart vol van warmte,
vrij om te zijn wie je bent in  coherence met je omgeving

Coherence is wanneer het fysieke, mentale, emotionele, spirituele en financiële element van wie wij zijn die onze dagelijkse ervaring bepalen allemaal met elkaar in contact en in balans zijn. 1 persoon die in coherence is kan de energy van een hele ruimte veranderen.

Imagine all the people ….

Functioning in coherence in alignment with who we are!

Daarom ben jij in mijn team onderdeel van een community van vrouwen die elkaar supporten en waar het succes van de ander bijdraagt aan jouw succes.

Allemaal vrouwen met een eigen gift en Healy verweven ze in wat ze al doen of Healy is het antwoord op wat ze al lang zoeken.

Meer vrijheid & impact.

Voel dat jij ertoe doet. High vibes!

Mijn belangrijkste waarden zijn: vrijheid, onafhankelijkheid en liefde. Hoewel ik het coachen van mensen geweldig vond wil ik niet meer in een lineair systeem zijn. Ook wil ik niet een keuze hoeven maken tussen mijn waarden, het werk dat ik doe en de dingen doen waar ik van geniet. Zoals mooie reizen maken met mijn gezin, vriendinnen en alleen.

Vrijheid is dat je gaan en staan waar je wil terwijl je (on)kosten betaald worden. In een circulair systeem functioneren van geven en nemen. Samen in coherence zijn!

We gebruiken simpele wealth codes en de visie van iedere individueel om de toekomst in de nieuwe wereld te co-creëren. Samen en iedereen op haar eigen tempo. We helpen mensen te vinden wat hun blue print, hun gift is om te delen met de wereld.

Is dit ook het antwoord op een verlangen van jou?
Zo ja voel je ontzettend welkom 🙂