Healy in 12 minutes

Hoe werkt frequentie therapie?

Frequentie-therapie is niet nieuw. Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. In de energievelden die ons lichaam omgeven, wordt continu de gezondheidstoestand, conditie en balans van lichaam en geest weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals vooruitstrevende wetenschappers zoals Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven. Frequentie-therapie is erop gericht om via specifieke trillingen de balans in ons lichaam en onze geest te herstellen.

Ziekte begint op een energetisch niveau voordat het zich manifesteert in je lichaam.

Elke cel in ons lijf heeft een frequentie. Er is een verschil tussen een gezonde cel en een zieke cel. Dus als we uitgaan van ziekte en onbalans op energetisch niveau, dan kan dit omgekeerd worden, zodat ziekte niet van het energetische naar niveau naar het biochemische hoeft te gaan. Dat is wanneer de biochemie in het lichaam begint te verschuiven. Als we de problemen dan nog steeds niet aanpakken dan verschuift het naar een cellulair niveau. Dat is wanneer de cellen beginnen te veranderen omdat er iets aan de hand is.

Disclaimer:
Gebruik van de Healy is niet geschikt voor mensen met pacemakers, of andere inwendige elektronen, zwangere vrouwen, babies en mensen met epilepsie.

Onze community visie >> We tillen onze energie met frequentie op, samen tillen we wereld op!

Brechje

Creatie & Healy community

Het ware goud zit van binnen, dat ben JIJ!

FLOW, FLOW, FLOW tijd! Elke dinsdagavond van 19:30u – 20:15u maken we in onze community verbinding met elkaar en het veld van manifestatie m.b.v. frequenties.

Dit is jou tijd!. Drie kwartier om om je dromen in te voelen, te laten opbloeien met behulp van frequenties en tegelijk een plek voor Healy productkennis en de kracht van teamwork  en financiële vrijheid in werking te zien voor jou en iedereen in het team!

We doen dit door …. het ontdekken, kennen en invoelen van je visie en daarop volgen moeiteloze, afgestemde acties, eigen verantwoordelijkheid, duplicatie door co-creatie, team support en de wens te creëren dat wat doorleeft voor je dierbaren.

Dit is het moment in de week om je authentieke zelf te laten groeien en je Healy bedrijf moeiteloos te laten groeien.

Voor degene die dit fijn vinden om te weten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de Healy pijn vermindert en het is medisch gecertificeerd voor de behandeling van pijn, skeletpijn, fyfromyalgie en ook depressie, angsten en slaapstoornissen. De programma’s die beschikbaar zijn, zijn verbluffend. Je hebt toegang tot de gehele digitale homeopathie, tot de Australische Bushflower, chakra programma’s, leerprogramma’s, fitnessprogramma’s, slaapprogramma’s, specifieke programma’s tegen pijn.

Ik wil meedoen met de Creatie & Healy community!
a

Easy flow

Healy is alsof je altijd je eigen een frequentie – therapeut in je broekzak bij je hebt

a

Loctie onafhankelijkheid

Online, werk van waar jij wilt en met wie jij wilt.

a

High vibe team

Plezier, vriendschappen, en financiële flowww, coaching op persoonlijke groei

a

De wet van aantrekking

Er is niet zoiets als een toevallige ontmoeting, ongelukkig of gelukkig.

66

Verschillende issues behandeld

190

uur in sessies online geweest

11

Vrouwen een ander leven tegemoet gaan dit jaar