Kosten

Kosten

 

Het traject duurt 14 weken. We spreken iedere 2 weken 1,5 uur per keer af. Het hele proces duurt samen 14 weken en kost ¢2500,00 ( incl btw)

 

Alle thema’s doorlopen is een cadeau voor je hele ZIJN. 
Het is een grondig proces. Ik zal eerlijk zijn, soms zul je willen stoppen en misschien zelfs wel boos worden op mij of zeggen dat het niet werkt. Dat is heel normaal en goed, want dan ben je aan het loslaten. Groeien gaat in fases. Daarom laat zit er ook 2 weken tussen ieder thema.

Ik ben er om je aan te moedigen en we kijken samen naar de pijnlijke stukken die gevoeld willen worden om ze los te laten uit je informatieveld.

Om het helingsproces te ondersteunen vraag ik je zelf ook te investeren in een Healy , de versie die ik je van harte aanbeveel is de prossional editie kost nu in de promotie €2427,45 ( tot eind maand maart nog)

Waarom?

Omdat de programma’s die ik je aanbeveel ontworpen zijn om de intenties die we zetten, te ondersteunen ten behoeve van jou heling, innerlijke rust, loslaten van angsten en balancering van hormonen en zonder deze ondersteuning is gewoon een lijdensweg als ik het heel bot mag zeggen.
Hoe dit werkt leg ik je graag uit tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Ja je investeerd geld in jezelf en dat ben jij ook waard. Ik heb veel meer geld bepaald door dit traject en de Healy niet eerder in mijn leven te omarmen.

Dit traject doorlopen bespaart je innerlijke pijn en heel veel geld. Wat het je geeft is een leven te leiden in de vibratie van Blosssom & Power.

Lies Brechje Paling = Blosssom Power