Kosten

Kosten

 

Het traject duurt 14 weken. We spreken iedere 2 weken 1,5 uur per keer af. Per sessie reken ik ¢111,11 ( incl btw 134,31)

 

Alle thema’s doorlopen is een cadeau voor je hele ZIJN. 
Het is een grondig proces. Ik zal eerlijk zijn, soms zul je willen stoppen en misschien zelfs wel boos worden op mij of zeggen dat het niet werkt. Dat is heel normaal en goed, want dan ben je aan het loslaten. Groeien gaat in fases. Daarom laat zit er ook 2 weken tussen ieder thema.

Ik ben er om je aan te moedigen en we kijken samen naar de pijnlijke stukken die gevoeld willen worden om ze los te laten uit je informatieveld.

Om het helingsproces te ondersteunen is het mooi om te investeren in een Healy , de versie die ik je van harte aanbeveel is de professional editie.

Vanwege maandelijkse promoties wisselt de prijs iedere maand. Je kunt je investering dezelde maand nog terug verdienen. Dat is leuk, want zo help je andere ook weer en heb je zelf je investering terug. De healy kun je aanschaffen via mij HIER

Als je vragen hebt stel ze gerust alsjeblieft 🙂

Waarom een Healy?

Omdat de programma’s die ik je aanbeveel ontworpen zijn om de intenties die we zetten, te ondersteunen ten behoeve van jou heling, innerlijke rust, loslaten van angsten en balancering van hormonen. Deze ondersteuning is gewoon zo waardevol om in te kunnen zetten. Hoe dit werkt leg ik je graag uit tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Dit traject doorlopen bespaart je innerlijke pijn en het geeft een leven te leiden in de vibratie van Joy. 

Lies BrechjeBlossom