Mijn verhaal

Over mij …

Hoi mijn naam is Brechje. Blosssom is opgericht door mij. Voor de moeder die net als ik een soms uit haar slof schiet maar dat niet meer wil ik doen. Zodat jij weer die leuke, geduldige moeder bent met ook een leuk eigen leven zonder schuldgevoel naar man en kids! ik help je transformeren naar weer die leuke moeder en vrouw!

Het is mijn missie dat er geen moeder meer rondloopt die bij mij is geweest die  zichzelf nog onnodig onderschat, onnodig niet goed genoeg voelt, onnodig onzeker voelt,  piekeren , overdreven controle drang en zich door dit alles onnodig ongelukkig voelt. Ook als je geen moeder bent ben je natuurlijk ontzettend welkom als jij jezelf herkent in het bovenstaande!
“WAAROM KUN JE GEWOON NIET DOEN WAT IK VAN JE VRAAG?”

Ze zet haar jongste kind af ​​op school, haar handen trillen van de opbouwende woede die ze de hele ochtend heeft gevoeld. Terwijl ze wegrijdt, barst ze in tranen uit. “Ik had niet met haar moeten praten zoals ik deed” “Het is de bedoeling dat ik het voorbeeld ben!” “Ze is pas 5 jaar oud! Waarom zijn mijn verwachtingen van haar zo hoog?” “Ik ben zo’n slechte moeder. Zij verdient beter. Ik maak het vanavond goed met haar.”

Dit was een terugkerende situatie die, wat ze ook probeerde te doen, het lukt niet om dit patroon te doorbreken. Voor haar kinderen wilde ze wanhopig haar woede loslaten, maar het voelde zo MOEILIJK. Het voelde allemaal zo HOPELOOS omdat NIETS leek te werken. Er zou iets gebeuren – Ze zou overdreven reageren, `ze zou boos worden, dan zou ze zich schamen, SCHULDIG voelen.

 

WAAROM IS DIT ZO’N ALGEMEEN BEKEND VERHAAL?
Het loslaten van een emotie als woede is niet zo eenvoudig als alleen maar ‘ademen’ of proberen

overtuig jezelf ervan te overtuigen dat ‘het leven goed is en dat je het goed doet’. Zoveel vrouwen blijven op deze manier worstelen omdat de methodes die ze proberen niet aansluiten bij de manier waarop de hersenen van de vrouw het probleem ziet. Ze houden geen rekening op de invloed van hormonen op de kwaliteit van ons denken en voelen EN ze houden ook geen rekening met de geërfde emotionele bagage van de generatie voor jou. 

Simpel gezegd: een app voor Android werkt ook niet op een Apple telefoon. 

Dit verhaal gaat natuurijk over mij. In de loop van de jaren werd het steeds moeilijker om grip te krijgen op mijn emotie en gedrag. Mijn buien werden steeds frequenter – en ik voelde dat de band met mijn kinderen hieronder leed.

Wat Creatrix® kan doen?

 • Je weet zonder boze lading gezonde grenzen aan te geven. Zowel voor jezelf als voor je omgeving.
 • Je “Head talk” (Piekeren en Zorgen en Twijfel) je continue gedachtegang over van alles en nog wat) zal verminderen.
 • Je zal meer durven te luisteren en vertrouwen op je eigen intuïtie. (onderbuik)
 • Geen woede aanvallen of andere emotionele uitbarstingen en meer.
 • Het maakt je niet meer zoveel uit wat anderen van je vinden of denken.

Vervolg ….

Ik begon mijn reis met persoonlijke ontwikkeling. Ik ging naar therapie, maar na een paar bezoeken realiseerde ik me dat ik al die tijd bezig was met het herhalen van hetzelfde verhaal en dat het niet echt hielp. Dus vond ik een Coach, Iemand die mij zou kunnen helpen meer inzicht te krijgen in zichzelf en een positieve focus op de toekomst. En dit was goed maar na een tijdje begon ze het de coach en zichzelf kwalijk te nemen dat ze de ‘verwachting van iemand anders’ nodig had om haar te motiveren. Ze oefende en kort daarna, zou ze zich goed voelen.

Maar dan zou de inzinking terugkomen. De glimp van ‘een goed gevoel’ bracht haar ertoe te geloven dat er meer in zat voor haar. Maar ze wilde iets dat haar innerlijke licht weer aan deed, iets waarvoor geen CONSTANTE INSPANNING nodig was.

Je kan de intensiteit van de emotie in dit geval ‘woede’ voor een korte tijd te verlichten … MAAR pas als je jezelf verlost in de diepe kern van WAAR de emotie of overtuiging is ontstaan voel jij je weer goed! Blijvend goed 🙂

Ik zal delen waarom ik hou zo van Creatrix®!

Het stappenplan is zo simpel.
Stap 1: Bewustwording van je blokkades en patronen met hulp van mij.
Stap 2: In 5 fases ben je van deze blokkades af en bekijk je de wereld door een nieuw perspectief.
Hoe erg je de emotie voelt – als je er overheen bent, ben je er ook overheen en komt het patroon niet meer terug.

Creatrix® heeft mij keer op keer bewezen dat, ondanks de omstandigheden, de problematiek het werkt. Het het dringt tot de kern van de blokkade en haalt de lading ervan af. 

Hinthe en Teije zijn de beste review voor mij!
Ben jij er klaar mee om de controle te verliezen over je emoties?
Klaar met de deksel erop doen in de hoop dat het beter wordt?
Klaar met hard je best doen en toch weer terugvallen?
Ben jij dit?
Grijp die kans om zonder ballast uit het verleden van je leven, je kinderen en je vent te genieten in het moment. Ze zijn maar 1 keer klein. Kun je beter maar echt aanwezig zijn en van jezelf en elkaar genieten.
Mijn motto: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Wat Creatrix® kan doen?

 • Je bent en voelt je hartelijker, vrolijker en vriendelijker en ervaart de wereld als prettiger en kleurrijker.
 • Je bent minder makkelijk te manipuleren, met name door mannen.
 • Je maandelijkse cyclus is minder storend dan anders.
 • Je voelt je waardevol en belangrijk. Je voelt dat je ertoe doet.
 • Je mindset is positiever en optimistischer
 • Je voelt je energieker, vrolijker en gelukkiger voelen en dit ook uitstralen.

Wat mij
drijft

In 2013 ben ik opgeleid tot coach. Ik merkte dat vrouwen een heel eind kwamen maar dat ik niet de oplossing kon bieden waardoor een vrouw voor eens en voor altijd afscheid kon nemen van, bang om anderen teleur te stellen, niet goed genoeg voelen en niet gewaardeerd voelen, moeite om nee te zeggen. Dat voelde niet goed.

Ik wilde een vrouw niet afhankelijk van mij maken.  Ik wilde haar snel, effectief en moeiteloos afhelpen van deze emotionele en mentale blokkades. Wij vrouwen hebben te maken met onze vrouwelijke cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, creativiteit en moederlijke instincten, kortom de Female Factor. Daarom werk ik met een Creatrix®️. Dat zich richt uitsluitend op jouw vrouw-zijn.  En doet altijd wat het beloofd!

Hoe ik
werk

Via de inzicht-sessie werk ik naar een Blosssom Crearix®️ traject toe. Dit doe ik alleen wanneer jij voelt dat je echt klaar bent om je issues los te laten, je er van overtuigd bent en bewust de keuze maakt dat je een positieve draai wil geven aan je leven. De transformatie is niet tijdelijk, zoals vaak bij andere methodes. Het slijt niet, neemt niet af af vraagt niet om een nieuw inzicht. Ik geef daarom garantie op het succes van het traject dat ik aan je geef.

Kennismakingsgesprek doen?

Het is mijn doel met Blosssom om de uitgebluste vrouw te helpen opbloeien. Ik sta voor jou helpen opnieuw te houden van jezelf en je leven. Om daarna je leven zonder belemmeringen opnieuw vorm te geven precies zoals jij dat ECHT wil.

Alles is mogelijk! Ik help je van uitgeblust naar opgebloeid!  Ik weet dat het spannend kan zijn om contact op te nemen. Doe het toch maar. Trust your gut-feeling! Ik kwam Creatrix tegen en het voelde meteen goed. “Dit is wat ik nodig”.  Ik kan alleen maar zeggen: ” Was ik Creatrix®️ maar eerder tegen gekomen. 

En jij?

Ik  gun het jou om van, uitgeblust, eenzaam en faal-angstig te transformeren naar weer blij zijn met jezelf en je het leven dat je leidt. En zijn twijfelen aan jezelf, jezelf onderschatten, bang zijn voor wat er komen gaat, piekeren en goedkeuring zoeken bij anderen ook in jouw systeem gekropen? Ook dan kan je bij terecht.

Ook jij verdient het om te transformeren van uitgeblust van opgebloeid!

Koffie doen? Thee mag natuurlijk ook 🙂