Mijn verhaal

…. het leven gaat niet altijd over rozen. Als kind was ik een gelukkig en gevoelig kind, met liefdevolle ouders. Ik voelde me altijd anders. Een onbestemd gevoel.

 

Herkenbaar?

 

Op mijn 24e maakte ik een bom-aanslag op Bali mee en ik werd beroofd in Combodja, mijn neefje overleed aan kanker toen hij 11 was en mijn andere neefje werd geboren en bleek een zorgintensief kind te zijn. Door de bomaanslag ging ik ineens getraumatiseerd van Bali naar huis.

 

Wat nu?

Gewoon doorgaan. Ik ging solliciteren en jarenlang werkte ik met veel plezier en toewijding met en voor zorgintensieve kinderen op een woonvoorziening. Later 1 – op 1 met kinderen met autisme middels ABA ( applied behavior analysis).

Zelf  dacht ik wat ik had meegemaakt tijdens mijn reis achter te laten op de plek waar het gebeurd was, Cambodja en Bali. Leuk bedacht, zo werkt het helaas niet kwam ik achter. Mijn bevalling was van mijn 1e kind was de trigger van een set van onbewust onverwerkte emoties die zich een weg naar buiten probeerde te graven. Ik durfde er niet naar te kijken. Bang voor het vat dat ik open zou trekken. Beetje bij beetje hoopte de emoties steeds meer op. Tot ik met twee jonge kindjes als een soort “boze heks” rondliep. Wat een vreselijk mens was ik geworden voor mijm omgeving. Ik was continue overprikkelt en kon alleen maar boosheid voelen in mij.  Ik voelde geen JOY. En god wat waren mijn kinderen schattig.

‘Nou geniet ervan hé!’  Dat zeiden mensen als ze op kraamvisite waren geweest. Woest werd ik ervan. ‘Genieten? Ik voel me verloren, heb geen idee of ik het ‘goed’ doe en ik wil eigenlijk gewoon in bed kruipen en verdwijnen in een soort niets.’
Misschien ervaar jij iets vergelijkbaars?
Het waren mijn (familie) trauma triggers ( 98% onbewust) die deze wanhoop veroorzaakte.
Toekomst: hopeloos
Niveau : apathie
Frequentie : 50hertz ( laag )
Emotie: wanhoop
Proces:  falen
Praten is een manier om een probleem te verwoorden. De link te leggen onze symptomen en angsten. Heling ontstaat wanneer we je onbewuste geheugen ontrafelen en jij je emoties leert doorvoelen en dan een rechtmatige plek geeft.  Ja ik weet het, gadver, denk jij?  Ik leer je hoe dit zelf kunt.  Uiteindelijk heb je daar het meest aan. Jij zit tenslotte 24/7 in je eigen hoofd en met je eigen gevoelens. Heling komt in delen en niet in 1 keer. Ik ben er en ik wil je de tools geven om jezelf te kunnen helpen.  Fijn als jij zelf kunt bepalen wanneer je eraan toe bent een volgend stukje te helen.

Ook voor jou is het nodig om de pijn te helen. Voor jezelf, voor de band met je kind(eren) en voor de band met je man of vrouw, voor je ziel.

Ik coach en ondersteun dit proces met wat je noemt de coachingmodule. Tijdens mijn eigen proces van heling leerde ik dat ik een trauma had en dat mijn familiesysteem ook een rol speelde in de zich herhalende patronen in mijn leven. Ook leerde ik dat alle mentale en emotionele issues opgeslagen liggen en dat ik die in 6 minuten  naar boven kan halen. Dat gaan we thema voor thema doen.

Dit werk doen. Heling in gang zetten is onderdeel van mijn levensmissie. Daarom is Blosssom er.

Vrijheid is mijn 1e liefde.  Vrijheid voor mij en voor anderen creeren. Healy verhoogt je frequentie level en wijst je op wie je in essentie bent en wat je hier komt doen als je daar voor open staat.

Samen met de Partners in Shine groeien we gezamelijke naar financiele vrijheid. Dat is de diepgevoelde hartewens.

Mijn motto is altijd geweest: ” Samen is leuker dan alleen!”

Ontmoet de Healy